Midsommar

25 juni - Nu är det midsommar och det är jätte skönt väder ute. Hur underbart som helst ! Idag fyller Jojjo år och jag säger grattis ! Imorgon åker jag iväg men kommer hem om en vecka ungefär. Så idag måste man packa och fixa lite här hemma. Men först ut i solen och bada, sen fira midsommar !


Puss !

säger bara en sak ..

Just nu säger jag bara en sak, soooola !


God morgon !

Nu är jag vaken. Låg kvar i sängen en liten stund, det är så skönt att bara ligga i sängen och kolla tv precis när man vaknat. Men idag så ska jag åka och handla midsommar mat med mamma, ska bara hoppa in i duschen och fixa mig lite sen så blir det väll att man drar ut i solen idag igen, ser så ut iallafall just nu.

Lovade att lägga ut lite kort, lägger ut en bild från igår.

Puss !


klar

Nu är jag helt klar med städning och allt, så nu kan man ta det lugnt. Kom precis ut ur duschen så ska fixa mig sen kanske jag lägger ut kort.

Puss !

idag är en bra dag ..

Nej nu får man sluta sitta och drömma om att åka tillbaka till teneriffa, men ibland går det bara inte. Har det hur bra som helst här hemma, med alla !

Idag har jag vart ute och solat några timmar och sen även badat, skit kallt faktiskt ! men efter ett tag när man vart i så är det skönt. Nu tänkte jag fixa lite här hemma och sen får jag se vad som händer. Måste börja packa snart också ..


Lägger upp lite pics sen också kanske.
Puss !


skööönt !



 längtar tillbaks !


soooola !

Idag är det jätte fint väder och då blir det självklart att man lägger sig ute och solar ! Måste ju få lite färg nu :) Det har inte hänt så mycket annars, nu måste jag ut i solen igen :)


Puss !


Ttjjenna

Hej !

Hoppas att allt är bra med er ? Allt är bara bra med mig. Har precis kollat film med familjen, den hette "så olika". Den var faktiskt bra, man behövde komma på bättre tankar, så tack !

Idag har jag annars vart första dagen på praktiken och det gick jätte bra ! Ska till skolan först imorgon och sen vidare till praktiken några timmar. Blir en tuff men rolig dag !


Nu ska jag fortsätta kolla tv, just nu är det repriser utav ullared så sitter här för mig själv just nu och checkar .. haha.


Puss !

torsdag, fredag ..

Ledsen för dåligt uppdatering, men det har vart så mycket just nu så har faktiskt inte haft någon chans att skriva.
Det har vart mycket student firanden nu eftersom mina närmaste tog studenten både torsdag och fredag.

Torsdag ; I torsdags så var det sannas tur att ta studenten. Vi åkte till hennes skola och träffade även malin där och senare så träffade vi hennes familj. Det var jätte fint ! Efter själva utspringet så åkte josse med sanna på flaket och jag och jojjo åkte vidare hem. Sen på kvällen så hade vi någon slags avslutning hemma eftersom alla har sommarlov nu osv. Drog även till sanna sen under kvällen och ville gratuelera henne. Det var en jätte mysig dag !

Fredag ; Och på fredagen så var det josse och jojjos tur att ta studenten. Sanna och jag åkte till deras skola där vi träffade massa utav folk. Och efter deras utspring så var det dags för flaket, shit man var ju ganska blöt när man kom av ? och man luktade verkligen öl ! Det slutade iallafall vid centralen och då skyndade vi oss hem för att jag skulle senare tillbaka till jojjo för mottagning. Det var jätte trevligt, god mat och allt ! 


Det är väl det jag har gjort, sen har jag bara tagit det lugnt.

Puss !

 

      

Nu har man lov !

Äntligen !

Det är bara det jag kan säga, äntligen ! har jag lov. Nu är man ledig till i slutet utav augusti och bara kan ta det lugnt ! Ska bli så skönt.

Idag hade jag tänkt mig att gå ut och sola men det är inte riktigt väder för det just nu, så får se vad som händer om det blir solning eller inte. Annars kanske jag ska träffa någon ?

Puss!

We made it !

Hej solstrålar !

Hoppas att allt är bra med er ? Med mig är det perfekt. Förutom att jag sitter och pluggar nu, har lite kvar. Försöker tänka att snart är det klart och att man då kan njuta utav lovet som kommer, men det fungerar inte så bra ? haha.

Imorgon är det avslutning i skolan och ska väl gå dit och säga hej då till alla kompisar. Sen på torsdag och fredag så tar sanna, josse och jojjo studenten så ska träffa dom då ! Längtar !

Idag vet jag faktiskt inte riktigt vad som händer, blir väl att plugga sen ska jag försöka träna lite.

Puss !


ja vad säger man ?

Jag åkte aldrig och kollade på dom i min skola som skulle ta studenten, jag solade inte heller. Jag låg bara och sov hela dagen ! haha. Sen på kvällen kom mormor och morfar och åt och ja ..

Idag ska jag till centrum en snabbis sen hem och städa sen får jag se vad som händer.

Puss !


lalalala

God morgon !

Kom hem för en lite stund sen, och nu sitter jag här vid datorn en liten stund. Det är jätte många som tar studenten ute idag märkte jag när jag satt på bussen, vad roligt för dom ! Jobbigt bara att se att jag också skulle ha tagit det men eftersom jag älskar skolan så mycket så tar jag nått extra år, haha ! Men är glad för deras skull som tar studenten ! Kanske ska åka och kolla på dom som springer ut i min skola men jag vet inte ?

Idag händer det nog inget speciellt, det är varmt iallfall så kanske blir att sola ? .. 
 
Igår så möttes jag och sanna vid bussen för vi skulle åka till heron city för att kolla på sex and the city 2, kan helt klart säga att den är värd att se ! Jag tycker den var jätte bra, och man lever sig verkligen in i filmen som om man vore en i gänget, haha ! Men innan vi drog till heron så åkte vi till centrum och sanna köpte lite saker, sen när vi skulle hoppa på bussen så kom vi på att dom andra i "gänget" var på väg till centrum så vi mötte upp josse och jojjo för att säga hej ! Men senare skildes vi åt och då blev det bara jag och sanna kvar. Då drog vi vidare till bion där vi åt på grekiska som var jätte smarrigt ! Sen fick vi gå hela vägen från stuvsta, jätte långt ! Sen drog jag vidare under kvällen ..

Men nu ska jag kila och käka frukost ! Måste btw lägga in mer bilder, måste komma ihåg.

Puss !

Fy vilken härlig dag !

God morgon solstrålar !

Idag är mitt humör på topp ! Idag är jag hemma från skolan för jag kan nämligen plugga hemifrån när jag inte mår riktigt bra. Snart ska jag äta frukost och sen blir det att fixa iordning sig för jag ska nämligen bort ikväll, det ska bli så kul !

Nu ska jag krypa ner i sängen ett litet tag till, sen måste jag skynda mig !

Puss !

100601

God morgon !

Nu har jag vaknat eller jag vaknade för någon timme sen men låg kvar i sängen och kollade tv. Det är jätte fint väder idag men verkar kallt i luften ? men solen skiner iallafall så det är ju bra. Måste börja komma upp ur sängen nu och äta frukost.

Idag så måste jag plugga, ska lämna in saker till skolan i veckan. Sen så får jag se om jag träffar någon eller inte. 

Puss !

RSS 2.0