<3

min andra tattoo


Highway man !

Efter att ha lekt bagare ett tag och tagit ett besök i tvättstugan är jag redo för dagens planer. Ska snart hoppa in i duschen och fixa mig, ska bli så roligt ! Dock fungerar inte kameran men får ta med mobilen och hoppas det går bra iallafall ?

 

Hahaha, appropå highway man låten med Hoffmaestro, är det bara jag som tänker på Martin från bigbrother när han sjöng den för Basshunter ? haha ..

 

Puss !


puss !

Du finns alltid där för mig. Du är glad när man kommer hem och är aldrig sur på mig. Vet att jag alltid kan lita på dig min älskade wilda !


Valborg !

God morgon !

Är allt bra med er ? Med mig är allt bra. Vaknade för en stund sedan och låg kvar i sängen och bara pratade med Micke. Ska precis börja baka en kladdkaka för det är ju någon som har beställt det ? (; haha .. Sedan ska jag fixa och sedan fixa mig själv. Dom kommer hit runt 4 tiden och då ska vi bara umgås ska bli jätte roligt !

Vad ska ni göra ikväll ?

Puss !


god natt

Nu är det natti natti för min del. Imorgon blir det en rolig dag, yeah ! Sov gott kära bloggläsare !

Puss !

z <3


va ganska brun här tycker jag, det här är mammas hund zelma och jag förra året


osminkad ..


argh !

Ledsen !
Min kamera fungerar inte så bra just nu och kan därför inte lägga upp bilder från idag. Tyvärr .. 


SKÄRPNING !

Ah blir riktigt arg på mig själv ! gaah !

1 år kvar tills jag tar studenten och slipper skolan, bara 1 år kvar. Det här året ska jag verkligen försöka göra det bästa utav situationen och bara kämpa mig igenom skolan. Jag ska jag ska jag ska ! 

 

 


1+1 blir 2

Nu är jag hemma från Centrum och det köptes lite nya saker. Tights och tröjor men det behövdes ! Så är redo för sommaren nu hehe .. Har även hunnit äta det blev rostbiff och potatis sallad. Ska nu fixa lite hemma här inför imorgon. Bilder kommer soon !

 

Puss !


later

Färdig duschad och ska snart bege mig mot centrum !

friiiday morning !

uppe med tuppen like usual  ? vaknade av att båda hundarna skulle ut så fick ta och ta tag i saken och gick ut med en i taget och det gick bra. När jag väl var hemma så satte jag mig i soffan och kollar nu vakna med the vocie och ska strax ta och äta frukost och sen tänkte jag ta mig en sväng ner till centrum och köpa en sak. Annars idag händer det nog inte så mycket, tar dagen som den kommer !

Puss !


OOOOOPS!

Nu ska jag ta och dejta kudden i några timmar. Sov så gott så hoppas jag att vi ses imorgon ?

Puss !
 


min dag

Efter ett besök i centrum så åkte vi vidare och handlade i kungens kurva. Och kollade runt lite. Sedan när vi hade kollat klart på allting så åkte vi hem till mamma och pappa och åt middag där. Det blev grillat och det var super gott ! Satt och pratade och gick igenom lite papper och grejer och bara pratade. Sedan skulle vi åka hem och då fick vi med oss en till på köpet, mammas hund Tyra och nu har Wilda en kompis här ikväll och det tycker hon är roligt.

Kom hem runt 22 tiden och nu sitter vi alla fyra i soffan och kollar big brother och äter godis. Mums ! Efter big brother så ska vi gå ut med hundarna och sedan blir det väll någon film ?

Ska börja ta bilder oftare nu, märker att jag har bara tråkiga bilder. Måste in med lite nytt !

Puss !

15:29

Yes, hemma efter en stund i centrum och i årsta. Har varit och handlat lite men ska snart ner mot kungens kurva och handla. Blev även en mysig lunch i parken och nu ska jag kila.

 

Puss !


God morgon världen!

God Morgon !

Sovit bra ? Vaknade för en liten stund sen och nu ska jag börja göra frukost och sen fixa mig. Ska handla till valborg idag och fixa lite.


Hur ser er valborg ut ? Och vad kommer ni att hitta på ?

Puss !


check

Kolla in den här söta läsarens blogg ! http://sandramariiia.blogg.se/

..


Puss !

Nu visas det glee på tv och ska straxt gå och lägga mig tror jag, är trött. Snart kommer min hund hem och micke så träffar dom snart, längtar!


bad update

Idag har det varit en dålig blogg dag för min del. Men kan berätta lite om min dag.

Träffade mami och syster idag och följde med och lämnade henne vid sin praktik i högdalen och senare drog jag och mamma ner mot centrum igen där vi kolla runt lite. Hittade lite saker men får se om jag köper dom, hehe. Sen kom jag hem och har bara suttit vid datorn och vilat, har även geekat till the sims och nu ska jag straxt äta.

 

Puss !


onsdag

Yes nu är man vaken och ska straxt träffa mami och sedan blir det hem och fixa massa papper. Men hör av mig senare

 

Puss !


night

nu ska jag lägga mig i sängen och sova. hör av mig mer imorgon.

 

Puss !


shopping

 

 

 

Här är det jag köpte idag, men det blev inte så bra bilder men det får duga. Blev även 2 par vita skor med, men har inte tagit bild än på dom.


later

Nu är middagen avklarad och det blev hamburgare- en favorit. Lillebror åt kycklingbitar och nudlar.

Jojjo var även här och sa hej och det var jätte roligt att träffa henne ! Men träffar henne och sanna på lördag när dom ska vara här hos mig, längtar !

Idag har det vart en skum dag, men hoppas den blir bättre ! 

 

Puss !


vad är det för fel på folk egentligen ?

Trodde det inte fanns folk som ville förstöra så mycket ..

en dag på stan

Vaknade jätte tidigt denna morgon utav att solen sken i ansiktet på mig. Varmt var det idag iallafall så det kan man inte klaga på. Efter att ha ätit frulle så drog jag mig ner mot centrum och skulle hämta min medicin från apoteket men fick då inte hämta den för personalen där ? Hur skumt som helst .. För den fungerade kanske inte med mina andra mediciner så efter 1000 timmar och sittandes i telefon kö till sjukhuset så fick jag prata med en sjuksköterska och det var inga problem att jag tog den medicinen för jag behöve den.

Åkte till kungens kurva och där fick jag ta ut den så nu efter tusen timmar fick jag tag i den ! Fick även med mig 3 par skor och en tröja, nagellack och puder m.m.

Nu sitter min lillebror här hos mig och har precis ätit kladdkaka och väntar på att jojjo kanske ska komma förbi och säga hej. Länge sedan vi träffades ..

 


skärgården

 


Hemma

Hej !

Under påsken så har jag och min sambo vart ute på dom sju haven haha .. nej men vi har vart i skärgården med mamma och dom. Har vart jätte mysigt men tyvärr inte haft något batterier på mobilen så det var ju lite synd. Kom hem igår och dom hämtade vi upp wilda som har vart hos mickes föräldrar, så vi hämtade henne sen så åkte vi hem  och lagade mat. Sen blev det även ett besök på vårdcentralen så nu äter man penicillin i 10 dagar så vi får se hur det slutar.

 

Nu måste jag sluta.

Puss !


lördag - så fint väder !

Så nu har jag vaknat och ätit frulle och ska strax fixa mig för att bege mig hem till mami. Vi ska grilla ikväll och det känns ju som om det är perfekt väder till det också !

 

Kameran ska med och nu ska jag fixa mig.

 

Puss !


sitter hemma hos mamma ..

Nu är det tydligen lov ? haha .. bra koll man har. Just nu sitter jag hemma hos mamma och har ätit middag och nu väntar vi på kladdkakan som snart är klar, ska bli mums !

Hör av mig senare när jag kommer hem.

Puss !

sov så sött

Dålig uppdatering - känns som om jag alltid skyller på det ? Men idag har jag haft fullt upp. Har vart och besökt ikea en snabbis men är ju så förkyld så man blev ju helt slut innan man kom till dom roliga sakerna .. Och på kvällen blev det ett besök hemma hos mamma som bjöd oss på tacos, Mums !

Imorgon vet jag inte vad som händer, vi får se.

Men nu måste jag s o v a

Puss ! 


<3

Nu ska jag lägga mig och sova, hör av mig mer imorgon !

 

Puss !


night

Under kvällen så har jag vart hemma och tagit det lugnt. Jojjo ringde och sa att hon var i närheten och då träffades vi en snabbis för att säga hej ! Jätte roligt, men det var länge sen jag träffade henne. Kom hem och började laga middag och det blev någon slags pasta och det var jätte gott ! Sen har jag bara vilat och tagit det lugnt, har även hoppat in i duschen och nu blir det tv och promenad med lilla wilda.

 

Måste ju se big brother sen ! hahaha ..

 

Puss !


vill ha vill ha !


home

hemma igen efter att ha varit hos doktorn. Efter en lång promenad till vårdcentralen, haha .. typ 2 min men det var riktigt jobbigt faktiskt att gå dit.

Hade något med luftrören och fick då medicin och hoppas det kommer gå över väldigt fort ! För orkar inte vara sjuk mera ..

 

Puss !


my love


flickan från det blå ..

Ja, idag är det dags. Idag blir det doktorn kl.11.10 sen ska jag väl hem och lägga mig igen. boring life ..

 

Igår på big brother avsnittet så förstod man ju nästan att Sara skulle hålla på med Basshunter ? Aja, jag vet inte. Får väl vänta tills ikväll och se var Martin säger om saken. Men han höll ju trotts allt på med Annie och hon den dära tjejen från oasen .. Så får se hur det går.

Eller vad tycker ni ?

Ha en super fin dag

Puss !



tjalalalala

Dålig uppdatering, i know ! My bad .. men just nu är jag dunder förkyld och har världens hosta så ska nog gå till farbror doktorn imorgon och kolla vad som är fel. Har precis tänt ljus och ska lägga mig framför tvn strax och kolla tv. Köpt massa godis och glass, mums !

 

Puss !


nananan

SÖNDAG - Det förknippas alltid med att det är en seg dag ? Men inte idag ! För idag ska jag träffa mina underbara vänner sanna & jojjo det ska bli så roligt ! Måste äta frukost nu sen måste jag fixa,

 

Bilder kommer, det kan jag lova !

 

Puss !


20.13

middagen är klar och nu ska jag hoppa in i duschen ..

 

Puss !


<3



bb

har precis kollat big brother från igår, var ju inte hemma så kollade inte på det igår.

 

Puss !


god morgon, god morgon

Hoppas ni har sovit bra ?

Idag är det som sagt lördag och det är dåligt väder, som vanligt här i Sverige ? Nej ska inte vara allt för elak. Skulle egentligen hem till mamma idag, men vet inte om det blir så. Annars på schemat så händer det inte så mycket, kanske ta tag i skolarbete eller något, who knows ?

Vi hade en sov kompis till wilda här under natten, och det var mammas hund tyra så dom har lekt och haft det roligt. Nu ska jag äta frulle sen bara ta det lugnt.

 

Hoppas ni får en bra lördag !

Puss !


RSS 2.0