God natt

Har haft fullt upp, förlåt för dålig uppdatering ! Berättar mer imorgon :)

 

Puss !


Bye

Nu drar jag iväg, mobil bloggar kanske sen.

Ska man ha eller inte ?

Rött är ju rätt inne just nu, och tänkte att det kunde vara snyggt med ett par röda uggs som bryter lite ?

LÄNKBYTE

tildagrubb.blogg.se

Läs den här tjejens blogg, super bra ! 

Längtar !

God morgon alla söta !

Vaknade för en stund sedan och har bara gått ut med hundarna, så det är iallafall klart. Nu vet jag inte vad jag ska hitta på men får se sedan hur det slutar. Måste bara påminna om att snart fyller jag år, bara några dagar kvar :D ..

 

Puss !


Natti

Nu ska har vi kollat true talent och ska nu ut med hundarna för att sedan gå och sova. Tack för allt idag och hoppas jag får prata med er imorgon igen :)

 

 

 




Beställt

Har nu beställt en tandborste som ni säkert har läst om, Blueillume heter den och den bleker tänderna hemma. Tänker iallafall testa hur den fungerar så hoppas den kommer snart :D hehe

Ask me

Nu har jag precis ätit och tänkte köra igång en frågestund så det är bara att fråga på ! :D

Så snyggt !

Tycker den här piercingen är så sjukt snygg, men vet inte om jag ska göra det. Tycker även när man piercar sig i handen är sjukt snyggt !

Ashley olsen

Hon har en fin stil och har alltid vart en idol sen man var liten.

 


Ta hand om sig själv

Håller på att fixa förfullt här hemma. Har precis vart på ica och handlat köttbullar som vi ska äta till middag ikväll :) mums ! Ska snart bara "ta hand om mig själv" och ta det lugnt. Med inpackning och lite sånt, ska även fixa naglarna igen.

Puss !


LÄNKBYTE

http://autophoto.blogg.se/


Ni måste läsa denna söta tjejs blogg ! 


sommarplåga ?

Man har hört den hela sommaren men den är fortfarande lika bra! I like it :D

Min kärlek

Föralltid kommer jag att älska dig. Har gjort det sedan den dagen jag träffade dig.
JAG ÄLSKAR DIG !

Sötnosar

Nu vaknade mina sötnosar och ska gå ut med dom nu. Så länge dom sover :)

 

 


Längtar till sol och bad

Snart ligger vi på stranden och solar&badar. Bara 26 dagar kvar, det går foort nu!

Hjäälp mig ?

Jag är ute efter något liknande, fast helst med nitar .. Någon som vet vart man kan köpa dom ?

Tights Tips

Tycker dom här tightsen är super snygga ! Och rött som är inne i år, blir nog skit snyggt !

Ska nog köpa mig ett par svarta och ett par röda ! :D 


tisdag

Ont i halsen, typ trött och ont i kroppen ? Undrar vad man drar för slutsats på det. Stannar hemma från skolan även idag, känns tråkigt men vad ska man göra om man inte mår helt 100. Igår åt jag middag hos mamma och kollade tv och bara tog det lugnt.

 

Puss !


Då vs Nu




Nu 




Monday morning

Jag är vaken. Hade en hemsk dröm inatt och kan inte rikigt förklara den, men kan iallafall säga att den var riktigt hemsk. Stannade även hemma från skolan idag, för har lite feber och ont i kroppen. Nu vet jag inte vad jag ska göra, ..

rastlös ?

Den här dagen har varit ganska seg, men har gått fort iallafall. Har vart lite överallt idag, men nu är vi hemma och håller på att tvätta, har inte tvättat hemma på jätte länge eftersom vi har bott hos mamma och kunnat tvätta där, men självklart är det bara en tvättmaskin :@ så kommer kanske behöva tvätta en annan dag också .. suck !

Imorgon är det skola ett tag, tror jag slutar runt halv 1 och sedan ska jag träffa sjukgymnast och göra lite behandlingar. Men den går säkert bra :D

Puss !


Hemma igen

Nu är jag hemma igen, vi köpte en ny kyl/frys eftersom våran har gått sönder. Så den kommer nästa vecka :) Nu har vi hämtat lillebror och nu ska vi göra något roligt, hörs senare.

 

Puss !


Löööördag

Shit, vaknade nu och känner mig sjukt bakis ! Men har inte druckigt en droppe igår och är nog bara allmänt trött. Ska nu fixa mig och sedan bege mig mot kungens kurva med älskling, sedan hem och prata med mami och hämta lillebror tror jag.

 

 


<3


Its friday !

Jag gick till skolan idag, hela dagen dessutom ! Trodde jag skulle gå hem men kämpade ! :D Sen träffade jag jojjo i centrum och köpte lite saker, så länge sen jag träffade henne. Roligt att träffa dig igen jojjo ! :D
Nu håller vi på att göra middag och ska äta strax, skriver mer sen !

Puss !


Ny bild som blond


Grymt bra !


Bye

Nu håller jag på att fixa mig, hör nog av mig under dagen annars blir det senare idag :)

frågestund

 

Ikväll har jag frågestund, men ställ frågor redan nu så svarar jag på dom !

 


Music tips


25/8

Har gått i skolan hela veckan ;) jätte stolt ! Men idag ska jag tyvärr inte dit utan ska till sjukhuset hela långa dagen, suck .. Men man kan ju se det som mamma sa : "Imorgon är det första dagen på ditt nya liv" Och det är ju sant men hoppas bara det går bra. Men why not liksom ? ;)

Ska snart gå ut med vovvarna och sedan bara sitta inna och vänta in tills vi ska åka, ska välja kläder med. Kanske lägger upp en bild sen. Vi får se, för det var ju ett tag sedan ..

 

Puss !


22 augusti

Skolan är avklarat och det gick super. Ska dit imorgon och börjar runt 9 tiden så lite sovmorgon. Mamma kom och hämtade mig efter skolan så åkte vi och handlade och nu ska vi fira oscar som fyller 11 år. Ska hinna med banken innan och hem ..

Puss !

Stereo hearts

Det här är dock inte orginalet men tycker den är stört skön ! :D

Skolstart

Nu har jag flyttat hem för att testa om det går bra, tror nog det kommer göra det. Idag börjar skolan och ska dit kl 9.00 och mamma hämtar mig så jag ska få skjuts dit. snällt :) Sen idag fyller min lillebror år så ska dit senare men först, skola, doktor,banken och sen lillebror.

Har vart ute på sjön i helgen och det blåste bara lite påvägen dit men regnade lite i början .. Men igår var det fint väder så skönt :)

Nu har jag målat naglarna och ska börja fixa mig inför today. Och btw, snart drar jag till Rhodos ! :D

 

Puss !


Torsdag morgon

Inte ett inlägg på några dagar ?! whoopps !

Nu har jag vart vaken i snart en timme och ska börja fixa mig när jag ska till doktorn idag. Ska ta bussen snart och vill vara i god tid för orkar inte stressa den sista tiden för då glömmer man alltid något ?

Juste, har blekt mitt hår jätte ljust nu men det var lite rött/orange som följde med men inte jätte mycket, ska bleka om det om någon dag så det blir en jämn färg :)

Nu på morgon kvisten är det jätte kallt ute, som om hösten är på G ? Mig gör det inget, tycker bara det är mysigt med hösten :) Men nu idag ska jag ha på mitt ett par svarta tights och ett vitt linne som jag över det har en svart tjocktröja/jacka super snygg med silvriga detaljer på.

Nu måste jag hoppa in i duschen ! :)

Puss !

sötnosar

Har hämtat Lea nu och har ätit hamburgar tallrik. Funderar på att gå och sova snart, eller iallafall duscha. För ska imorgon åka och ta sprutor i lederna. Sen imorgon blir det nog sängen för min del hehe ..

 
Lilla Lea, bara för någon dag sedan.


 Här är Wilda när hon var valp


Me


 Jag som svarthårig :)


Im on my way

Är nu påväg hem ifrån doktorn. Allt gick bra och ska dit både imorgon och på Torsdag igen. Ska åka och hämta Lea med :)

Vad har ni för er ? :D

Puss !


God morgon ! Hur är allt med er idag ? Ja...

God morgon ! Hur är allt med er idag ? Jag ligger fortfarande i sängen och kollar tv. Ska snart fixa mig inför läkarbesök i eftermiddag. Puss !


Funderar


 Jag älskar verkligen att ha fina naglar, min syster gör Gelenaglar och det är hon som har gjort dom. Så kanske ska göra några tills skolan börjar ? ;)


Testar att mobil bloggar :)

Testar att mobil bloggar :)


Höst !

Snart är hösten här, eller snart ? Det verkar som den redan har kommit ! Och är så glad över det, visst jag älskar sommarn med men att få klä sig i halsdukar och skinnjacka och höst skor är så skönt ! Att få se dom fina färgerna på träden och fixa fint hemma "Höst fint" Det längtar jag till. Men behöver nog inte vänta så länge till ! :D

Im back

Lyckan kommer lyckan går men kärleken består ! <3


Hej !

Har inte skrivit på ett tag här pga sjukdom. Är inte bra än utan har hänt så himla mycket i mitt liv i sommar med massa sjukdomar så har inte fått vara frisk i sommar utan har bara legat för det mesta. Imorgon och på Tisdag ska jag till sjukhuset och fixa lite saker. Har fått flytta hem till mamma för att jag inte klarar mig hemma själv, har inte kunnat äta eller någonting. Så nu förstår ni läget ..

Annars så har vi fått hem en liten valp, Lilla Lea så Wilda har fått en syster ! :)

Hur har ni haft det i sommar ?

Juste, btw när man ska sms blogga hur gör man då ? :D

Puss !

Vår bebis


RSS 2.0