Torsdag morgon

Inte ett inlägg på några dagar ?! whoopps !

Nu har jag vart vaken i snart en timme och ska börja fixa mig när jag ska till doktorn idag. Ska ta bussen snart och vill vara i god tid för orkar inte stressa den sista tiden för då glömmer man alltid något ?

Juste, har blekt mitt hår jätte ljust nu men det var lite rött/orange som följde med men inte jätte mycket, ska bleka om det om någon dag så det blir en jämn färg :)

Nu på morgon kvisten är det jätte kallt ute, som om hösten är på G ? Mig gör det inget, tycker bara det är mysigt med hösten :) Men nu idag ska jag ha på mitt ett par svarta tights och ett vitt linne som jag över det har en svart tjocktröja/jacka super snygg med silvriga detaljer på.

Nu måste jag hoppa in i duschen ! :)

Puss !

Kommentarer
Postat av: Ida [ f l a v o u r e d . b l o g g . s e ]

Hej!



Just nu har jag en massa tävlingar uppe i min blogg med bland annat samarbeten tillsammans med Ziperall, Stockholmsgruppen Cosmetics och en massa andra stora företag. Ni får bland annat chansen att vinna ett zumba paket, skönhetsprodukter, smink, teknik (ipod's bland annat), kläder, smycken osv.



Kika in och pröva din lycka (direktlänk: http://flavoured.blogg.se/category/tavlingar.html) men kom ihåg att alltid läsa inläggen nogrannt :)

2011-08-18 @ 10:13:13
URL: http://flavoured.blogg.se/
Postat av: caroline

sv: tack detsamma :D

2011-08-18 @ 21:04:45
URL: http://carolinesjondin.blogg.se/
Postat av: Lisa Radojewska

Har inte haft tillgång till dator förrens nu, så nu kommer jag tillbaka o svarar på era kommentarer, precis som vanligt! :) allt bra?♥

2011-08-21 @ 14:37:33
URL: http://raawhr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0