måndag ..

Heej !

Läxorna är nästan klara, skööönt ! Imorgon ska jag träna, haha får se hur det går.

 

 

Puss !


<3

Sista inlägget för ikväll. Snart kommer älskling hem och ska umgås med honom och sen blir det att sova .. haha är jätte trött ..

Sov sött !

Puss  !

Enemy ..

Har vart ute med wilda nyss och nu ska jag snart börja fixa middag. Är jätte sugen på nudlar, så det blir inte så avancerat .. haha. Ska snart se Big Brother som börjar 17.30.

Nu har våra fiskar börjat små bråka? Våra 2 tjej fiskar, haha intressant men thats it ! Aja kanske blir så, vi får hoppas att det löser sig ! hehe ..

Sitter och lyssnar på Sara Lumholdt som var med i melodifestivalen, hennes låt "Enemy" tycker den är riktigt bra !

Puss !

O.C

Nu är jag hemma från allt som har med sjukhus att göra ! Så skönt att få sova i sin säng och bara kunna kolla på tv. Men ska tillbaka dit nästa vecka, och får se hur det går.

Idag mår jag sådär, det är nog helt okej just nu iallafall. För ett tag sen så var jag och älskling nere i zoo affären och köpte lite fiskar till vårt akvarium, blev jätte fint ! Men jag skulle ju inte vilja va en fisk iallafall, snacka om boring life. Så nu ska jag kolla O.C sen ta det lugnt, orkar inte annat.

Känner att jag har hur mycket som helst med skolan nu i något ämne, men får höra med lärarna och se vad dom säger.

Btw, så åker jag och mami snart ju till lanzarote om 16 dagar så är jag där ! längtar !


Puss!

hiihihi

Snart kommer mami,längtar hem så himla mycket, men borde få åka hem snart. vill hem till mina älsklingar <3


15.30

Var just nere vid pressbyrån och köpte triss, men vann ju inget som vanligt -.- men köpte lite dricka m.m. Gick sen vidare in på apoteket och köpte lite saker jag behövde. Haha, det är ju dom affärerna man kan kolla i när man ligger här på sjukhuset, haha.
Sitter nu och kollar lite kläder på hm's hemsida. Hittade en jätte söt grej, en hello kitty necessär, hur söt som helst. vill ha (a) köper den kanske sen när jag kommer hem. Gillar ju kitty saker (a)


Puss !

Tonight we gon' be it on the floor


Jag saknar allt ! Snart hemma igen hoppas jag !


jag vill heeeem !

Vill inte vara här längre, allt känns bara skit ! USCH !


lördag

Hej !

Ligger nu i sjukhus sängen och längtar hem till min egna säng, men det får nog bli någon dag under nästa vecka ! längtar så ..

Fick veta igår att mamma bokat resa till oss två till lanzarote så åker om några veckor, behöver komma bort från sjukhuset och tänkta på annat.

Igår kom mamma, lillebror och micke hit. senare kom sanna, när vi satt och pratade så ringde emma att dom letade efter oss, och då kom emma och mattias så vi pratade med dom också. Idag på morgonen kom mamma, pappa och senare kom marie och camilla ! jätte snällt att alla vill komma, betyder jätte mycket ! TACK !

Ska kolla lite bikinisar nu, behöver iallafall en ny tills vi åker. har hittat massa söta, så får vilken/vilka jag ska ha (a) hahaha.

Puss !

måndag

Hej !

Idag har jag fixat hemma. Har haft tvättstugan, sen var jag även i centrum med mamma, lillebror och syster en stund. Nu ska jag snart laga mat, ost och skink paj :) Sen får jag se ..

Just a dream ..

Hej !

Är hur trött som helst .. somnade klockan 5 imorse och fattar inte varför? haha ..

Idag har jag städat lägenheten, och imorgon ska jag fixa min garderob ! Plocka fram lite kläder och kolla igenom allt.

Men ikväll ska jag åka till mamma och kolla melodifestivalen tror jag att det blir ? Sen kommer min prins och hämtar mig så åker vi hem.

Skriver nog ett inlägg till innan jag drar :)

Puss !

RSS 2.0