.

Nu ska jag kolla vidare på tv, men kommer säkert somna så säger god natt nu så hör jag av mig mer imorgon eller något.

 

Puss !


OMG

Haha.. bjuder på den ! Dock inte från idag, var några dagar sedan.


sorry ..

I know, dålig uppdatering. Förlåt !

Hoppas att allt är bra med mina fina läsare ? med mig är det sådär just nu.

Skulle ha träffat jojjo idag men blev inte så för mådde dåligt, jätte ledsen för det. Men hoppas att få träffa henne en annan dag ? :)

Ska snart duscha och fixa mig för imorgon ska jag in på sjukhuset och ta sprutor, hoppas det kommer gå bra. Så blir en tidig morgon ..

 

 


....

haha, okej jag har vänt på dygnet .. Fick världens ryck och ställde mig och gjorde havreflarn och chokladbollar för ett tag sen så nu tänkte jag städa i min garderob.

Puss !

god morgon eller god natt ?

Ja, ni ser rubriken .. Haft en jätte konstig dag. Har inte kommit upp ur sängen, har vart så trött och bara somnat om och om hela tiden så nu är jag äntligen uppe och har ätit middag och kollar nu tv. Undrar om jag kommer kunna somna inatt eller om jag kommer vara vaken, men skulle kunna somna nu igen så får se .. haha.

Puss !


night

ah, efter att man har kollat big brother avsnittet så vet jag inte vad jag ska säga, haha. Vilket utbrott hon fick, man blev lite chockad att det kom helt plötsligt bara sådär ? aja, värre saker har ju hänt !

Ska nog sova nu, är dunder trött efter träningspasset fortfarande. Kanske blir mer träning imorgon, men får se hur det blir.

Puss !

<3

 


middag ..

hej ..

vi var ute och kollade lite i affärer och kom hem och jag slocknade på direkten. Är helt slut efter träningen idag, haha .. Så vaknade kanske för en timme sen och nu har vi lagat middag och åt tacos, Mums !

var en låt från vattengympan som jag har i huvudet som jag inte blir av med, Gaah !

Puss !


ready, set, go

Äntligen fredag ! känns verkligen som det är fredag idag, så skönt !

Började med att vakna till en konstig dröm, helt sjuk alltså .. Men somnade om sen och vaknade till samma dröm igen, jaja ibland alltså. Åkte senare och tränade med mamma och fick ett gymkort så det är bara att köra på nu, och det ska jag faktiskt ta och göra. Man mår så mycket bättre efter tycker jag iallafall. Sen drog vi vidare till coop och köpte lunch och nu är jag hemma hos mig och micke. Ska nog åka iväg någonstans men håller på att fixa mig, lägger kanske upp bild sen.

Puss !

måste bara ..

Måste bara lägga in denna söta bild på min älskling wilda idag.

Nu säger jag god natt och ska lägga mig och läsa min bok som jag har försökt läsa i månader, har nu börjat fastna och kan inte sluta. ETT STORT + !


torsdag ..

Har inte uppdaterat på ett tag, vet inte ärligt talat varför ? .. Men igår var jag i skolan iallafall, var jätte roligt att träffa alla ! har inte träffat dom på så länge, så min plan är att jag ska börja gå där nu mera och hoppas att det kommer att fungera.

Idag har jag vart i kungens kurva och kollat runt sen bara vart hemma och kollat tv.

Tror jag hör av mig mer imorgon, på morgonen ska jag träna men kanske slänger iväg ett inlägg innan. 

Puss !


monday

Hej alla glada !

Idag har jag vart på sjukhuset gick väl sådär, haha vet inte vad jag ska säga faktiskt. Var bara det jag har att säga just nu ..

Puss !

we R

Give me  !


you and me


yeah yeah yeah

Så nu är jag hemma efter en veckas utomlandsresa .. hehe. kom hem fredag-lördag så har vart hemma i 2 dagar nu ungefär. så skönt att vara hemma och må bra, var länge sen man kände så. är så glad. har iallafall haft det jätte bra regnade lite men man kunde sola iallafall.

Igår så träffade jag jojjo efter ett halvår ? sååå roooligt ! vi träffades i centrum sen så träffade vi på sanna och några fler. Vi gick och handlade mat och lagade middag, först gjorde vi som små smörgårds tårtor och åt först sen blev det fläskfilé och kroketter sedan så skjutsade vi hem henne när älskling hade slutat och fick träffa hennes mamma också, som var jätte roligt ! Sen kom vi hem och kollade film :)

 

Idag ska jag kanske träffa sanna men det är inte bestämt ännu och så får vi se vad vi gör. Men annars blir det nog en lugn dag ska snart ut på en lite prommis med lill skiten (; <3

 

Puss !

 

 


kom precis hem

shiit vad ljust det är ute fortfarande ?


Aja, kom precis hem ifrån en zoo affär i högdalen, vi sprang bara in och kollade en liten stund. Innan så var vi på maries jobb och pratade med henne, jätte trevligt ! Och nu ska vi börja laga mat. 

 

Puss !


du och jag

Snart är du hemma igen  ! Jag saknar dig så!


yes

Kom precis ut ur duschen och älskling är och handlar mat. Han är ledig nu i en vecka och det är skönt eftersom han har jobbat varje dag i en hel månad. Så får träffa han lite nu innan jag åker på fredag. Juste, idag måste jag verkligen packa! Folk som känner mig vet att jag packar flera veckor innan, och inte några dagar innan .. vad har hänt med mig ? haha ..

 

Ska nog iväg senare också, vi får se.

 

Puss !


13.21

Idag ska jag på kalas hos farmor .. ska bli roligt. Vill säga tack till min killes syster som passar wilda idag, tack så jätte mycket camilla ! Har börjat fixa naglar och det och nu ska jag hoppa in i duschen sen sminka mig, och klä på mig. Sen bussen till farmor.

 

Tyvärr har jag inga bilder att lägga upp nu, för har inte min dator här. Men jag ska ta och sen lägga upp.

 

Puss !


Hooome !

Nu är jag hemma efter en solig dag ute i centrum, och helt plötsligt började det snöa ? förstår inte .. haha men skönt att jag slipper det snart. Lovar att det kommer vara iiiskallt när jag är utomlands nu, hehe hoppas inte.

Åt på donken och fick då äta min big mac för första gånger !! jippi haha .. Sen kollade jag runt lite i affärena och nu kom jag hem och myser med min lilla vovve.

Ledsen att jag inte lagt upp bilder men har det på min andra dator och har inget internet på den ännu, men kommer sen!

 

Puss !


solen skiner ..

God Morgon !

Hoppas att alla har sovit bra ? Har jag iallafall. Idag vill jag bara ut i solen får se om det blir så, hehe.

 

Puss !


min bebis

Här är min lilla bebis, åh mitt allt !

allt eller ingenting alls

Snart börjar big brother ska kolla på det, någon ska tydligen ha förlovat sig ? ooops. måste se det ! Sen ska jag äta middag, blev en sen eftersom älskling slutar sent. Sen blir det nog att sova för imorgon blir det att packa :)

 

Puss !


svar ..

såg att det var några läsare som frågade vart jag ska åka och det är till lanzarote där ska jag vara en vecka :)

 

Puss !


Friday Im In Love

Hej Hopp !

Idag har vi fixat med akvariumet hela dagen ! Får panik men nu ser det ut som att det är bättre, så skönt!

Tänkte bara berätta för er att om ca 1 vecka ligger jag på straaanden (a) .. Ska bli så skönt att slippa kalla Sverige !

 

Måste bara säga att jag börjar må mycket bättre, är så skönt att säga det ! haha .. Ska snart gå mot centrum och handla middag sen blir det mat, är så huungrig!

 

Puss !


vår ?

Vad skönt väder det är ute idag ? Ska strax ut men ska duscha och det sen ut en sväng med wilda. Skinnjacka och halsduk är nästan ett måste idag haha ..

<3

<3 ..

110301

Bara 11 dagar kvar ! Snart åker jag iväg till lanzarote och solar & badar, ska bli super skönt !

 

Idag var det att gå upp tidigt, har vart och tränat med min tränare ! Gick faktiskt jätte bra och det var skönt att komma igång igen. Ska dit nu på torsdag också ! Har även träffat mamma idag skulle fixa lite saker, var med min älskling också. Men han var tvungen att åka och jobba, så träffar han ikväll.

Ska senare röra mig ner mot centrum och kolla lite. Men först nu blir det OC !

juuuste ! idag kom även mitt abonnemang, men det fungerar först om några dagar .. suck !



 

Puss !


RSS 2.0