God natt

Nu ska jag sova och ser fram emot hur morgon dagen blir ! Sov sött kära ni !
Puss !


Målar

Sitter nu i soffan och kollar "svärföräldrarna från helvetet " och har precis målat mina naglar ;) blev röda på fingrarna och svart på tårna ;) känns fräscht ! Nu ska jag kolla tv igen !
Puss !


Julen

Nu är jag hemma ! Blev en sväng till Farsta också :) trevligt ! Köpte massa julsaker och nu är det bara att vänta in julen :) Har precis gjort mat till micke och jag ska inte äta något för åt lunch på Grekiska och är super mätt fortfarande !

Lägger upp bilder snart på vad jag handlade ;) håll ut !

 


I väntan

Sitter och väntar på mor min och syster min .. Oscar sitter här hos mig och spelar Gta roligt ! Ska nu fixa det sista sen åka när dom har lust att hämta oss .. Haha !


Ikea

God morgon !

Ögona tittar åt olika håll just nu, är så förbaskat trött hela tiden ? Vet ej vad det beror på .. Ska nu platta håret, äta snabb frulle, träffa lillebror och klä på mig för att senare åka iväg mot ikea ! :) Någon mer som ska dit idag ?

Puss !


God natt

Nu tänkte jag ta och sova, ska ju upp super tidigt imorgon och dra mig iväg mot tåget och åka mot s-tälje. Så har bäddat ner mig nu och hoppas jag kan sova lite iallafall :)
Puss !


GÖR NI ?

FÖLJER NÅGON MIN BLOGG DAGLIGEN ? ;)

Pics genom året


Mys

Har suttit och spelat the Sims hela kvällen (a) haha ! Beroende ? Sitter nu och äter godis / morotskaka och kollar Beck. Ska upp super tidigt imorgon och åka till Södertälje, har verkligen inte lust.
Puss !


Simhallen

Har precis varit och simmat i simhallen med mamma, ogge och Micke ! Det var skönt och roligt ! Nu ska vi till hornbach och köpa mat till sköldpaddan :)
Puss !


Städ dag

Vaknade nyss och utanför oss så står alla och städar, måste man verkligen vara med på sånt ? Mår verkligen inte helt hundra i mina leder .. Men men dom klarar sig utan oss tror jag :) nu blir det frulle :)
Puss !


17 Again

Har nu suttit och kollat 17 again, världens bästa film ! Ska nu gå och dejta min trogna vän som alltid finns där, vi hörs imorgon :D

Puss !


<3


Hemma och förlåt !

Förlåt för dålig uppdatering idag ! Har bara inte haft tid ! :(  Men kan berätta hur dagen såg ut iallafall :)

Vaknade runt 11 tiden ungefär och då gick jag upp och duschade och sen åt jag frulle som bestod utav mackor och te. Sen så åkte jag och micke och handlade och åt mat. Blev en sväng på Ikea och kollade jul grejerna och nu längtar man ju riktigt mycket till julen :) Sen lämnade vi en sak hos mamma och sen nu är vi hemma :) Ska  göra nachos tallrik kanske eller morots kaka :)

Puss !


Åkt runt

Efter att vi lämnat av bror min så åkte vi och tankade, blev även en sväng till Haninge till mickes mor och kollade läget :) Nu kom vi hem och ska tvätta bort sminket och lägga mig i sängen :) Måste kanske börja att läsa min bok igen som jag har försökt med sen i Juni, haha vill ju läsa ut den (a) Imorgon vet jag dock inte vad som händer, vi får helt enkelt se :)

 

Puss !


Under kvällen

Nu har vi ätit goda Tacosen :) Så gott ! Nu håller jag på att laga maränger till idol och senare ska vi lämna min lillebror hemma hos mamma. Har även vart endel kortspel under kvällen ;)

Puss !


Lagar mat

Har nu vart i centrum med min lillebror, kollade runt lite och  nu har vi lagat mat. Blir Tacos ;) Ska bli så gott ! :D Har inte ätit det på flera veckor så det är något jag verkligen har letet efter :)

Nu måste jag fortsätta :)

Puss !


Vad ska ni hitta på ?

 

Ska ni hitta på något roligt under Halloween ? ;)

 


Friday

God morgon !

Har vaknat för en stund sedan och nu sitter jag i telkö till ortopedmottagningen, att det ska ta en sådan tid ! Dom skulle ringa upp mig när som helst så ska försöka hinna ut med hundarna innan dom ringer. Sen ska jag äta en rejäl frulle och senare kommer min lillebror hit tror jag, ska bli så roligt :D

 

 

 


Mina fina

Här är Lea och Wilda :)


Sorry

Förlåt för dålig uppdatering idag, usch. Vet inte vad som har hänt med mig faktiskt :( tänkte ta och sova nu och sedan imorgon kanske gå upp ur sängen i lagom tid :) its friday tomorrow för er som missat det :) haha!
Är det något ni vill veta om mig ?
Puss !


Det som köptes idag

Köpte hårinpackning idag från björn axén och loreals miniral puder :)


Bakar Pizza

Så nu är man hemma ! Har precis gjort pizza och vi ska snart äta middag och kolla på Adam Live, tycker verkligen om det !

Känns som om jag börjar tappa suget på att blogga, vet inte varför. Vet inte vad jag ska skriva om eller något, vad tycker ni och hur ska jag göra?

Puss !


Älskar denna känsla


FRITT

God morgon !

Varför är det alltid lika jobbigt att ta sig upp på morgonen ? Så fort man sätter ner fötterna i golvet så är det så kaaallt. Sen tar det ett tag innan kroppen blir varm igen, iallafall för mig. Sitter här med Lea i mitt knä och ser ut som ett troll i huvudet, måste sätta upp det blir alltid så på morgonen. Sen får jag se vad som händer, röjja lite i lägenheten och sedan är det fritt !

Ska fixa mig lite nu, hörs senare.

Puss !


Överraskningen

Vad tycks ?


Soon

Ni får snart se en sak ;) snart snart snart

TIPSAR

'
Hörde den här killen för två år sen ungefär, men han bara växer och växer han är bara så grym ?! ;)

Neeervös !

Juuuste ! Fick operations tid igår, men det är den 30 november så det är ett tag kvar, men tillräckligt för att jag ska springa runt och oroa mig :( haha. Men man får tänka positivt att snart är det över och då kommer allt vara bra ! Bara jobbigt för man ska ha bandage och det i 2 veckor om inte mer .. :(

 

Nu till något helt annat så måste jag springa och fixa mig !

Bye lovers !


Det som händer idag

Vaken och är så trött ! Fattar inte vad som har hänt :O Ska iallafall bege mig mot sjödalsskolan och fixa mitt hår snart :) Ska bli skönt att fixa det ! Sen händer inte så mycket faktiskt, får se vart dagen tar mig :)

 

 


Matlagning

Förlåt för dålig uppdatering, men har vart och handlat mat och lite sånt. Kom nyss hem var hos mamma innan och nu ska jag tvätta och snart äta. Blir biffteki, någon som har ätit det ? ;) Fick operations tid nu, så snart är det dags.

 

Puss !


Hemma från handlandet

Hemma nu från handlandet, hör av mig later ;)


Vaken

Usch ! Så tidigt ! :( Nu är jag vaken sedan ett tag tillbaka och har sminkat mig lite nu, ska åka snart men ska bara ut med mina kära vovvar. hör av mig sen :)

Puss!


sov sött

Har nu suttit framför tvn i 2 timmar och kollat syrianska bröllopet och det där med svärföräldrarna, haha. Roligt roligt ! Tänkte ta och tacka för mig idag för ska sova nu, ska upp jätte tidigt imorgon !

Men sov sött så hörs i imorgon !

Puss !


Nya skorna

Vad tycker ni ? Jag tycker dom är skit snygga !


Kängor

Nu är vi hemma och fick med mig ett par kängor, super snygga ! Lite madicken feeling när man ser dom, kommer självklart lägga upp bild sen ;) Sitter nu hos mamma och väntar på att Micke picke ska komma hem, sen ska vi hem till hundarna och bara ta det lugnt !
Vad har ni för er ?

Puss !

JUST GO BLACK


Iväg

Nu ska jag åka iväg strax ..

Vad betyder detta ?

Vad menas med det här ? :o


Monday morning

Vaknade nu ? Jätte skönt att sova ut, blev ganska sent igår. Men jaha, vad ska man göra idag då ? Blir väl att VILA,VILA,VILA. Min doktor ringt nu och sa att ena provsvaret inte hade kommit ännu, så hon väntar på det. Men hon tyckte jag skulle komma in så dom fick kolla på mig och sen kanske bli inlagd, igen ..  alltid något. Hoppas på att jag inte blir det, kom ju precis där ifrån.

Nu ska jag försöka gå ut med hundarna, det är micke som har gjort det under helgen eftersom jag är så yr. Och nu ska jag försöka hehe ..

 

Puss !


Beställt

Nu har jag beställt massa nya kläder, känns skönt att kunna förnya garderoben lite ;) men synd att allt inte kommer samtidigt men men. Nu tänkte jag ta och sova för det snurrar som sjutton i mitt huvud, känns som att huvudet har åkt några varv i pop-Expressen på grönan men att kroppen stannade hemma ;) svarar på kommentarer imorgon, sov så sött !
Puss !


Klänning

Ska ha denna klännning på nyår så snygg ! (Nelly)


Sant eller falskt ?

Det har tidigare i veckan varit prat om att Beyonces mage är fake ! Hon och hennes man ska ju få barn men nu pratas det mycket om att den är fake ? Efter att hon var med i ett program och satte sig ner, ser ut som att det är fake men kan ju va att klänningen la sig konstigt. vad tror ni ?

Vad är finast ?

 

image description

LJUST VS MÖRKT ?




Någon som är trött på att vänta ..

Haha någon som är trött på att vänta på mig idag på sjukhuset, ;)


Hur roligt kan man ha ?

Haha hur roligt kan man ha ?


Akuten

God morgon & God eftermiddag !

Är nyss hem kommen ifrån akuten, var en hemsk natt med massa smärta och yrsel. Så vi bestämde oss att åka in till akuten imorse och dom tog massa prover. Det var antingen Kristaller i öronen eller att jag inte tål min medicin eller så var det båda. Och det visar sig imorgon när provet är klart, så nu är jag hemma och vilar men tänkte att jag ville skriva till er så att ni förstår :)

Puss !

 



Hemma

Kom precis hem ifrån min mamma och var där på middag. Var jätte god mat som alltid och det var trevligt ! Nu väntas det tv tittande eller bara sitta här vid datorn. Har en huvudvärk som heter duga och snurrar hela tiden, känner mig även kallsvettig så blir nog sängen istället. Ska tvätta bort mitt smink nu och smörja in mitt face ;)

Hoppas ni har haft en underbar lördag !

Puss !


Inpackning

Nu ska jag hoppa in i duschen och duscha länge och sedan inpackning i mitt torra hår .. suck.

 

 

 


MUS - CHOCO LUX

MÅSTE BARA VISA ER ! DET HÄR ÄR MIN ABSOLUTA FAVVO, PERFEKT MED CHOKLAD FÄRGEN TILL HÖSTEN ! ANVÄDER DEN OFTAST VARJE DAG :D


VAD VILL NI ?

Finns det något ni tycker jag ska ändra på bloggen, eller ha mer frågestunder eller smink tips så säg vad ni vill helst ! :D

Svar - VÅGAFRÅGA

favvo musik? - Jag lyssnar på allt möjligt, det som är bra och fastnar i huvudet !

Vilka bloggar följer du?! - Jag följer Kenzas, Kissies och Minela från BB det är väl dom

hur gammal är du ? - Jag är precis 20 fyllda år

Va gör du på fritiden? - Jag är med vänner, pojkvän och shoppar ibland ..

Ditt favorit plagg? - Måste säga Tight/Leggins i alla fina färger och mönster, Sen fina tunikor gillar jag med

dina favoo bloggar? - Kenza, Kissie och Minela

Bra tips för att göra sin blogg bra? - Det är nog att skriva om vad man själv tycker är bra, och vara sig själv om man vill det

bästa minnet från sommaren som var? :) - Jag och min pojkvän förlovade oss, det är väl det bästa minnet. Sen att vi fick hem vår andra hund, Lea också.

 

Här är svaren på frågorna, om ni vill fråga något mer så är det bara att göra det ! :D


Kristaller

Hej !
Kan börja med att säga förlåt för igår att jag inte uppdaterade mer och svarade på era frågor ! Men ska absolut göra det ! Mådde så sjukt dåligt igår, helt plötsligt så blev jag så yr att jag inte kunde gå själv och höll på att ramla hela tiden, kändes även som jag åkte karusell och det fortsatte även när jag låg ner, och var illamående. Trodde det skulle gå över om jag försökte sova men icke sa Nicke, det är fortfarande kvar. Har pratat med läkare och dom sa att det var kristaller i öronen, och att det kommer gå över om ett tag .. Så får stå ut med yrseln. Ligger nu i soffan och kollar idol, tänkte försöka gå och duscha men vågar inte göra det när jag är själv hemma fall om man svimmar i duschen .. Aja, ska sluta beklaga mig nu. Hörs sen mina vänner :)
Puss !


Just nu

God kväll kära läsare !

Har nu ätit middag och geekat the sims, det är ju så roligt ! :D Trött är jag med och tänkte svara på era frågor imorgon om det är okej ? så fortsätt :D

image description


VÅGAFRÅGA

JUST NU FÅR NI FRÅGA MIG VAD NI VILL ! :D

Är på op

God morgon kära läsare !
Sitter nu och väntar på mamma som ska operera sig, nervös man är! Köpte med mig kanelbulle och en dricka :)
Lovley friday !


Uppe med tuppen !

Är nu vaken och är färdig fixad + att ha vart ute med vovvarna. Pappa kommer runt halv 7 och ska bara klä på mig sen finito ! :D dagens smink och kläder visas sen. Ni får bild hur jag ser ut nu ..
Puss !


Modet 2012

Modet våren 2012 kommer vara enkelt, inte speciellt svårt eller avancerat att göra. Sminket kommer att vara i stil med neutral, utan mascara med bara puder + rouge, snyggt och enkelt ! Håret kommer vara en låg häst svans ;) vad tycker ni om detta ?


Sex and the C

Sitter nu och kollar sex and the city, det är verkligen bra ! Roliga är dom med, :D har iallafall nu tagit en dusch och sitter i soffan med lea medans dom andra två sover, fun! Vet att jag sa att jag också skulle sova men gick inte så bra haha! Ska ge det ett försök snart igen ;)
Puss !


Våra vovvar

Vår första hund, och det här är wilda !

Och hund nr 2, Lilla lea så fin !


Sömntuta

Har nu suttit och spelat The sims "Husdjur" och det var jätte roligt ! Ska nu hoppa in i duschen för att börja fixa mig inför morgon dagen. Mamma ska till sjukhuset och jag följer med som stöd, blir nog bra. Pappa kommer och hämtar mig kl. 06.30 och då ska hundarna vart ute också .. upp tidigt imorgon.

Hör av mig mer imorgon för måste sova ..

Puss !


länkbyte

http://ttheresebjorkman.blogg.se/

Tycker ni ska kolla in denna coola tjej, bra blogg och super grym tjej ! 

Pics


Fixar

Mitt uppe i städandet ringde min kära mor till mig och frågade om jag skulle med och handla, och behövde det så följde med ! Nu är det dags att städa igen och sen ska jag börja fixa maten :)

 

Puss !


Härliga Torsdag

God morgon ! Vaknade för en stund sedan och var stel som en pinne, vilket jag fortfarande är. Så ska äta min frulle nu, blir havregryns gröt med äppelmos och en kopp te. Sen blir det ut på prommis, och vidare hem för att fixa klart allt här hemma. Jag har verkligen slängt så mycket, så onödigt att ha kvar massa skit. Så nu är det fint och fräscht ! Nu ropar tvn på mig, hörs sen looovers !




Inne från kylan

Har nyss vart ute på en lång prommis, så nu sitter jag här med en kopp te igen. Älska höst !


Vinterkänslor

Idag har min dag vart SJUKHUS rakt igenom kan man säga. Började vid 10 tiden och kom därifrån runt 3 tiden sen gick jag och mamma en stund i centrum, och kollade runt. Hittade dock ingenting .. Sen kom jag hem och vi åkte till mamma för att lämna lite sommarkläder och andra kläder, har fixat i min garderob så den är höst/vinter fin nu !

Sitter här med en vovve i knät och dricker mitt te. MYSIGT ! image description

 


Frågestund

KÖRA EN FRÅGESTUND IDAG ?

Onsdag

Nu är jag vaken och sitter och äter frulle. Den består utav mannagrynsgröt, mums ! Ska till doktorn runt 13, så måste fixa mig och ut med vovvarna innan dess. Hur ser er dag ut idag ?

Puss !


Djävulens assistent

Sitter nu här och är hos "djävulens assistent" som min mamma säger. Ska senare till doktorn
Puss !


Höga Vs Låga

Höga VS Låga skor i höst/vinter ? Vad tycker ni om den saken  ? ;)

Måndag morgon

Började med att bråka med min Iphone, den ville återställa sig och fick ju göra det för den ville hämta nya inställningar och gjorde då. Nu är den igång och har fått massa nya saker på den. Ska det vara så ?

Nu är bråket äntligen över och vi pratar ut, haha. Nej men om man ska börja fixa sig inför dagen, läkarbesök och massor. 

Nu ska jag hoppa in i duschen - bjuder på denna sköna låt  !

 


Pan am

Sitter nu och kollar pan am, man blir ju lite sugen på att bli en flygvärdinna har alltid velat bli det, och det är ju självklart fortfarande min dröm ..


Pan am

Sitter nu och kollar pan am, man blir ju lite sugen på att bli en flygvärdinna har alltid velat bli det, och det är ju självklart fortfarande min dröm ..


Riktiga vänner !

Jag är riktigt glad över att veta vilka som är dom riktiga vännerna, inte dom som skiter i en i en viss tid och håller på och barnslar sig. Jag vet vilka dom är som finns där för mig!

Hemma från mickes far

Nu är vi hemma efter en jätte trevlig kväll med super god mat ! Mums så gott de var !! Ligger nu i sängen & min prins är på datorn, lea ligger på min mage och wilda bredvid det är mysigt det ! Imorgon blir det bio ska bli super roligt ! Nej nu ska jag dejta min BFF sov sött alla och ta det lugnt ikväll !
Puss !


Hemma igen

Sitter nu hemma hos mamma på lunch för har precis tagit upp deras båt så den slipper frysa i vattnet över vintern ;) sen ikväll bär det av till mickes pappa ska bli roligt ! Nu ska ja kila hör av mig sen !
Puss !


Båt

Ska fixa upp lilla Moa :)


Hemma hos mamma

Nu har vi tagit oss till mamma och har nyss ätit frukost, ska hänga upp tvätten och ska strax gå.
Puss !


Natti

Nu är vi hemma igen efter god middag och trevligt sällskap! Kom precis ut ur duschen och ligger nu i sängen och ska strax sova.Ska upp super tidigt imorgon och hjälpa mamma och pappa med en sak, sen ska vi till mickes pappa ser det ut som ? :)
Sov sött
Over and out !


Hemma hos mor

Nu är jag hemma ifrån allt och sitter nu hos mamma, ska snart börja med med maten :) visar bilder sen på dagens köp :)
Puss !


Ready

Hej ! Har nu vart och bytt mitt skydd och fick ett nytt, men han kunde inte hjälpa mig att fixa de på telefonen så ska åka till ett annat phone house och fixa det, sen blir det Ikea och middag hos mor min.
Hungrig är jag med .. Buuh ! :(
PUSS !


Smink

Pics


Trött mössa !

Vaknar upp och är jätte förkyld, jobbigt ! Drömde om att jag var utomlands på Teneriffa och det var så fint och så skönt att kunna slippa kalla kylan. Hann även med en tripp till Rhodos med, såg det fina havet ! Min sysselsättning idag blir nog att kolla resor, nej skämt o sido. Men planen är att jag och micke ska åka snart :) nu ska jag vakna till liv innan jag drar iväg. Puss !


Skönhets sömn

Nu är det dags för mig och min familj att sova, Micke somnade för ett tag sen och då fixade jag med räkningar, suck samma sak varje månad. Och sen fixade jag lite här hemma eftersom det är fredag imorgon och jag inte kommer vara hemma på dagen, vill ju att det ska se någolunda ut när Micke o jag kommer hem. Nu ska jag dricka mitt citron vatten och sedan sussa. Sov gott alla söta! Puss från mig


Duktig kille man har

En dag på jobbet :)


Hemma kväll

Sitter nu och kollar tv .. Har försökt att fixa plasten på min mobil men lyckades inte .. Suck. Ska dit imorgon och få en ny, så det blir nog bra. Ska även be dom fixa det så det blir bra :) nu ska vi kolla tv och sedan sova snart, tomorrow its friday, yey! Puss !


Min iphone

Hej ! Sitter nu och skriver från min nya telefon. Super nöjd !!


fixad


Min dag

Hej !

Det var ett tag sedan jag skrev här, har haft hur mycket som helst att göra. Möten, Läkare och lite annat som har tagit upp min tid. Vet ni vad jag har beställt ? ;) Min efterlängtade Iphone, har velat ha en så länge så nu bestämde jag mig för att göra drömmen sann.

Har nu precis kollat sex and the city och ska hoppa in i duschen och fixa mig, tänkte skrubba bort den färg som är kvar, så jobbigt och äckligt att man fjällar direkt efter :O blir ju inte direkt snyggt ! :(

Vad har ni för er och hur ser morgondagen ut för er del ?

 

Puss !


Frisyr


Dagens

Frisyr och Lite annat ..

 


Just the way you are

Sitter nu här och är faktiskt inte alls trött, och klockan är ju inte alls mycket?  Ska strax hoppa in i duschen, sedan sminka mig för att bege mig iväg till doktorn. Ska till en kirurg med min hand, hoppas det går bra ! Men det tror jag nog att det gör.

Nu måste jag springa och ladda mobilen innan den dör, och sen skynda mig.

Hörs senare sötnosar !

 

Puss !


Ashton Kutcher

Det ryktas om att Ashton Kutcher har vart otrogen mot Sin fru Demi. Såg någon bild på han med en blond tjej, kanske den nya ? Det var det folk trodde.

 

Måste berätta en sak appropå Ashton. På hotellet i Grekland så sa mamma : Titta där är Ashton ?! Det var ju inte det, men det det var så likt ! Och då var han med en blond tjej, när vi såg han. Sen lästa vi om han på internet när vi var där ?

Lääskigt !  ;)


Närmar sig

Började såhär mörk

Sen efter ett tag blev det såhär

 

Börjar närma sig nu

Och nu är jag nästan där mitt mål !

 

Nu är det såhär, om inte ännu ljusare. Tror nog det !


Dejt med mr x ..

Nu är lägenheten städat och allt är klart tills imorgon. Klockan 9.20 är det dags för doktor tid så det är upp tidigt imorgon som gäller. Tror mamma kommer vid 8 tiden och innan dess ska jag torka golvet och det, duscha och sminka mig. Ställer klockan på halv 7  ? Aja, vi hörs mer imorgon sötnosar !

Och dejt mer x menar jag självklart min kudde, Mr X. Klurigt ;)

 

SOV SÖTT OCH GOD NATT !


Det är så vi gör det

Sitter här med en kopp te och ska bege mig mot tvn snart. Är arga snickarn som visas här i lägenheten och ja sen blir det prommis och sen hopp i duschen för att fixa mig inför morgonen ..

 


THATS RIGHT

Nu har jag ätit, så himla mätt blev jag nu ! Ska bege mig ut på en prommis senare, behöver verkligen röra på mig !

UUUBER SNYGGT !

Denna färgen bär mina naglar just nu, gillar det ! Fint när man är brun :)

Thats me


Vilket kap

God dag kära människor !

Idag har jag spenderat min dag på vårdcentralen och fick medicin utav dom, så nu ska man äta det i ca 5 dagar, suck .. men men. Hann med en runda i centrum och handlade för mitt presentkort på Kicks blev en Cover all Mix och ett puder och fick med ett läppstift utav personalen, så snälla ! Blev även en pensel också till mitt smink. Nu lagar jag mat och det blir Kött med klyftpotatis med grekisk sallad + bea sås. Mums !

Nu ska jag röja undan lite här och sen ut med vovvisarna

Puss !


Vackert !


111004

Nu är jag hemma efter en underbar vecka i fina Grekland ! Längtar tillbaka och kollar redan nya resor inför vår/sommaren som jag och micke ska på.

Idag har jag vart i skolan för att säga hej då till dom och vart i centrum och kollat runt. Har även hunnit vart hos min syster som har fixat mina naglar, blev turkost glitter på tipparna, super snyggt ! Och speciellt när man har lite färg !

 

Vad har ni haft för er idag ?

Puss !


RSS 2.0