Iväg

Nu drar jag iväg till Grekland och kommer blogga när jag kommer hem igen, ha det bäst !

Var som spelas just nu

Mina topp 7 låtar
What makes you beautiful -One direction
•Man down-Rihanna
•Tonight tonight - hot chelle rae
•Best thing i never had-Beyonce
•Blow - Ke$ha
•Papi-Jennifer Lopez
• It Girl - Jason Derulo

Katy Perry

VAD SÄGER NI OM DETTA ? FRÅN MÖRK HÅRIG TILL LJUS HÅRIG ?

Bikini

Snygg va ? Gillar ju Leopard mönster så den passar ju perfect !

Gårdagen och Idag

God Morgon och Välkommen fina Fredag !

Vaknade för en halv timme sedan och var precis ute med vovvarna och nu ska jag äta frulle. Och vet ni? Idag måste jag packa ! Ett måste. Sen ska vi träna och lite ärenden i farsta som jag måste fixa. Sen mot kvällen blir det middag hos mor min.

Igår tog vi en prommis och kom hem till Mickes föräldrar och syster, satt där ett tag och pratade. Det var super mysigt :)

Vad tror ni man behöver för kläder med sig till Grekland  ? Som mickes pappa sa att jag skulle ta med mig regn kläder och gummistövlar, but idont think so ;) haha.

 

Puss  !


New Jersey

Är den någon mer som följer damerna ?


Clean

Dålig uppdatering nu med, yes iknow. Är så fruktansvärt trött ! Usch .. Håller nu på att städa upp här hemma efter dom tokiga vovvarna jag har. Riktiga busisar

Cassandra


Not a god morning

Det är verkligen inte en god morgon idag ! Så kan inte skriva det, men hoppas ni andra har haft en super bra morgon.

När jag vaknade hade jag 14 missade samtal, 5 sms och 2 meddelanden på telefonsvararen. Busy woman? I think so ;) Världens träningsvärk och ont i mina leder, skit dag ! Men en sak som är bra när jag vaknade så kollade jag på mina super snygga naglar, så nöjd ! Tack världens bästa syster <3

Nu ska jag ut med vovvarna och fixa lite här hemma, sen tror jag att jag skulle träffa mamma en sväng ? Men får se.

 

Puss !


hemma

Sorry för dålig uppdatering idag. Jag har tränat och gjort naglar, tänkte lägga ut bild på dom imorgon ! Blir då mer skrivande för är så fruktansvärt trött !

PUSS !


Away

Nu drar jag ut med vovvarna och sen åker vi. Hör av mig när jag kommer hem :)

Nu är det "officiellt"

Nu är det officiellt, jag ska sluta i min underbara skola med min underbara klass. Kommer sakna er som tusan !

Snygga right ?


Snyggt som ..

Shiiiet ! Det är rätta ordet nu, så himla trött ! Var vaken tills 3 inatt och nu är jag helt slut. Micke skulle fixa sin matlåda igår kväll men han somnade och sa att han skulle göra det imorgon bitti. Yes och jag vet hur hans morgon humör är, så jag ställde mig och fixade hans mat istället. Snäll jag är :D Kollade även film innan jag somnade. Nu ska jag snart ut med taxarna för att senare vänta på mamma, för vi ska iväg. Men bara en kort stund, kommer ju tillbaka senare. Sen ikväll är det naglarna som ska fixas, awesome ! :D

 

 


Har ni sett den ?

Har inte inte sett den ? Då är det ett måste, super bra kärleks film. Precis i min smak !

Last summer


Honey

Nu har vi kollat på filmen Honey, och den är ju super bra ! Älskar dans filmer och Jessica Alba är så bra i den filmen ! Nu ska jag dejta kudden för att gå upp tidigt för att träna, och senare mot kvällen blir det att fixa mina naglar :)

Vi hörs imorgon sötnosar !

 


God mat & trevligt sällskap

Är nu hemma ifrån mamma. Blev god mat och trevligt sällskap. Vi åkte senare och tankade bilen och köpte mackor, och nu är vi hemma. Imorgon ska jag göra naglar hos syster min, så dom är fina tills vi åker utomlands. Bara några få dagar kvar nu, sen blir det Hej då sverige - Hej varma grekland!

Ska senare se filmen Honey, den är ju såå bra ! 




Efter stan

Nu har vi vart i stan och blev en fika på Moca någonting det låg på Tjärhåvsgatan i stan och det var mysigt ! Nu sitter vi hemma hos mami och har precis lagat mat och det blir pasta carbonara :) Sen var vi i godisaffären och blev gröna kulor som vi ska äta efter maten :)

Vi hörs senare !


 (OLD PICS)


Blondin

Så ser jag ut som blondin

<3

 

Var en som ville veta hur dom såg ut, och här är dom !

 


Inpackning

Sitter nu med inpackning i håret och ska snart gå och duscha ! Yeah ! Senare ska jag och mamma iväg till staden och göra en sak. Senare blir det nog middag hos mamma med, micke och pappa ska fixa en sak.

 

Puss !


Long time ago


tre sanningar om mig själv

• Jag har 2 tatueringar
•Jag ÄLSKAR gröna kulor
• Jag ÄlSKAR att dansa

Pw

Nu är jag vaken och har lite träningsvärk i händerna ? Fattar inte, men men. Tänkte ta mig ut på en timmes Pw nu på morgon kvisten så det är klart. Sen blir det stan :)

Vad hittar ni på idag ?


JLO


God natt & Sov sött !

Efter att ha tränat och lyssnat på musik så är det nog dags för mig att dejta kudden ;) Ska bli så skönt att krypa ner i sängen !

 

Sov sött alla söta bloggisar !



(Obs ! Old Pics ! )




Super hett !


Tycker hennes hårfärg är så snygg ! Riktigt rött hår och hon passar i det !

Älskar låten !


Diggar henne stort !


I väntans tid

Nu är jag hemma efter ett tränings pass, var verkligen skönt ! Och det var ett tag sedan man rörde på sig ! Men bättre sent än aldrig !

Nu sitter jag här med ett glas oboy och väntar på att Citodonen ska göra sitt. Så man ska kunna sova inatt och slippa allt. Är hur nöjd som helst med min dag, super nöjd verkligen. Fick även hit resväskan som ska packas i för snart drar vi. Nice huh ?

Imorgon gör vi stan och sen på kvällen vet jag dock inte än vad som blir, ska försöka hinna träffa dom som vill träffa mig innan jag åker också :)

Puss !


Home

Har nu ätit och det var smarrigt ! Så nu ska vi hitta på något innan det är dags att dra mig mot gymmet. Kanske blir att spela nya xbox spelen med micke picke.

 

Puss !


Hurry up

Nu är mitt hår klart, är super duper nöjd ! Tack Michis ! Nu sitter jag och väntar på att micke ska komma och att vi ska åka iväg till banken, bara ut med vovvarna snabbt och sen äta middag för att senare gå och träna med mami. Ska bli roligt :)

Nu måste jag skynda mig ..

 

 


Skönast

Känns konstigt att packa sommarkläder när det spö regnar utanför  ? Men ska bli så skönt att komma bort och få lite färg :)

Hårfärg

Idag blir det denna färgen som ska färgas i mitt hår, kommer bli fint ! Blir även slingor. Sen kommer håret blekas  också i Grekland !

Till er

Kan bara meddela er om att idag är det 27 grader på Rhodos och ska dit om 6 dagar så ja, det ska bli skönt med värme ! :D

Regning dag

Usch vad det regnar !

När jag vaknade hade jag fått sms om att det är ett skit väder, och var ju då tvungen att kolla ut. Shit, det bara öser ner ! Har precis varit ute med hundarna och dom gillade det inte, dom ville bara in. Så nu sitter dom här och skakar och ska fixa frulle strax, senare ska jag ju fixa mitt hår. Sen ikväll blir det troligtvis träning :)

 

Puss !


Min nya kärlek

Bild: Google

Den här sötnosen skaffade vi igår, super söt ! 

Bra låt


Fixar mig inför natten

Nu är det dags att börja fixa sig inför natten, men ska skicka iväg några sms till mina söta vänner <3


Big no

Min kväll har vart lugn, det behövdes. Har nu tvättat allt och ska fixa lite mer hemma imorgon :) Packa har jag inte heller gjort .. suck.

 


Sol

Om en vecka ligger jag såhär på stranden, awesome !

Min helg

Hej !

Har vart helt usel på att blogga, i know. Finns egentligen ingen bortförklaring, men har ju legat inne på sjukhus och har velat umgås med vänner & familj. Har även vart på massa möten som har gått kanon, shoppat och idag var vi på en marknad i sollentuna. Mysigt var det ! Nu glömde jag även att jag fyllde 20 i fredags så jag och mamma var på systemet och handlade där, blev även en mysig lunch med grekisk mat som jag älskar ! Toppen dag, har även vart en kanon helg ! Ser fram emot kommande vecka faktiskt. Nu ska jag städa, och tvätta. Jag åker ju till Rhodos på Söndag och då måste jag börja packa nu så att allt är klart ! Och imorgon kommer Michis hit och ska fixa mitt hår, ska bli skönt ! Naglar står nog också på schemat denna vecka om min syster hinner, men skulle vara skönt !

Nu sitter min lillebror och min boyfriend och spelar något nytt xbox spel, roligt .. haha.

Plikten kallar, hörs senare ;)

 

 


Fixar

Har fortfarande inte hoppat in i duschen men ska göra det strax. Har precis målat naglarna och dom blev röda, super snyggt ! Tänkte nu ta och lägga mig och vila ett tag, sedan fixa mig.

 

Puss !


...


Read it

God Morgon !

Idag var den verkligen en sov morgon, vaknade runt halv 11 och är fortfarande helt slut. Men tänkte att det var dags att börja ta tag i dagen. Har nu fixat mig lite och ska snart in i duschen för att fixa mig och ta hand om mig själv, haha. Sen blir det att träffa mami, och lite sådant.

Sen ikväll ska jag till mormor och morfar, så ska möta upp micke i stan sen.

Igår var jag på massa möten, ang skolan. Och det här beslutet känns super bra :)

Imorgon fyller jag år :)

 

Puss !


Hemma

Hej !

Är nu hemma från sjukhuset, och det känns skönt ! Nu har vi precis ätit eller för ett tag sedan och nu lyssnar jag på music. Hör av mig senare :)

 

Puss !


En vecka kvar ..

Hej !

Nu är jag vaken och har precis fått en nål i armen, ska kanske få ta min medicin senare. Ska nu gå iväg och äta frukost, är sååå hungrig ! Var tvungen att inte äta från kl 00.00 inatt och när man inte får äta så är man ju alltid hungrig. Idag är den exakt en vecka kvar tills jag blir 20 och hoppas jag har kommit här ifrån tills dess, men det vet man ju aldrig. Vi får se vad doktorn säger :)

 
SAKNAR ER !


<3


GODIS TIME

Nu har micke precis åkt och sitter i sängen och lyssnar på musik och äter godis :) mums! trodde jag skulle få åka hem imorgon men vet inte hur det blir än, vi får helt enkelt se imorgon.

PUSS !


På sjukhuset

Hellu !

Fick min dator igår, älskling kom hit med den. Men jag hade sån migrän igår kväll o inatt så jag kunde inte skriva, så jobbigt ! Doktorn kom för ett tag sedan och ska få min medicin imorgon. Längtar :)

Puss !

Min dag

Hej sötnosar !

Har inte hunnit skriva så mycket idag, har hänt massor ! Men jag har skaffat mig en pälskrage eller vad man säger, som man ska ha på skinn jackan. Super snyggt !

 

Hör av mig mer imorgon lovar !

 

Puss !


09:32

Tisdag .. regning tisdag. Känns faktiskt som en riktig Tisdag idag, vet inte varför men förknippar alltid Tisdagar med regn på hösten. Sitter hemma hos mamma och ska med henne till doktorn, sen ska jag packa för imorgon åker jag in på sjukhuset och vet inte hur länge jag får stanna.

Hoppas ni får en bra Tisdag !

Puss !

KÄRLEK !

Kärlek vid första ögonkastet !


..

Så besviken ..

IDOL

Han var med i idol igår, tycker han var grymt bra !

Måndag morgon

God morgon !

Hoppas att allt är bra med er ? Jag sitter och väntar på att doktorn ska ringa så jag kan åka in, kommer stanna där ett tag / några dagar vet ej hur länge det blir än. Men min dator följer självklart med, tror att det kommer bli många inlägg under den tiden jag är där .. 


Ha en bra dag !


SHOPPING

God morgon !


Har precis vart hemma hos mami för lillebror skulle hämta ett presentkort som han vill använda idag. Vi ska bara äta frulle och fixa oss och sen åka iväg och kolla i affärer. Måste handla lite som jag ska ha med mig till sjukhuset, sen ska jag väl packa ihop allting. 
Ikväll vet jag inte vad som händer, blir väl en mysig hemma dag  !
PUSS !

God natt & sov gott

Nu ska jag ta och sova tror jag, haha. Eller iallafall gå och lägga mig i sängen.

Imorgon vet jag dock inte vad som händer, blir väl att ta det lugnt eller något. Vi får se helt enkelt ;) Men nu ska jag gå och använda min blue (a) - (den tandborsten som bleker tänderna) haha.

 

Puss !


VARNING !


Starry Eyed


Väska

Tycker denna väska är super snygg, älskar ju nitar :)


Middag

Nu har vi precis ätit mat, och det blev tacos ! mums, alltid lika gott eller hur ? Nu ska vi ta och spela Monopol tror jag och sedan kolla tv bara, vi får se vad som händer :) Ser inte fram emot måndag, eller jo lite att jag kan få min medicin om det blir så .. Men vill ju va med min familj <3

Facebook

Var en tjej som frågade förut om min facebook adress, om ni vill ha den så skicka bara en kommentar så ska vi försöka ordna det. Hon ville följa mig där med :)



Old Pics

Förra året ..

Friiiday

Hellu !

Gick precis upp ungefär, nej jag skoja ! Var uppe tidigt imorse för sjukhuset ringde och dom ville lägga in mig .. Men blir ibörjan på nästa vecka skulle jag tro.

 

Hör av mig sen !

 

Puss !


LÄNKBYTE

maddepaddesmile.blogg.se/

Tycker ni ska läsa denna tjejs blogg, super bra ! 

Äntligen !

MIN blueillume har kommit! :D Fett cool :D

Hjärta

Gillar bilden, it's me & you !

OMG !

 

 

 

Vad tycker vi om dessa ? :)


Så ser min dag ut idag

God morgon sötnosar !

Hoppas att allt är bra med er ? Med mig är det helt okej. Fick en fråga utav en läsare förut som är såhär "Vad är dina framtidsplaner? :)" Mina framtidsplaner är att gå ut gymnasiet och skaffa mig ett jobb, vill helst bli flygvärdinna men vet inte om jag klarar att vara borta från vänner och familj så pass länge. Vi får helt enkelt se hur det blir med den saken.

Idag kommer min lillebror hit och han ska bo här över helgen, ska bli roligt. Sen tror jag att mickes syssor ska komma hit idag, vore iallafall jätte skoj ! Juste, igår fick vi vår nya kyl/frys, super snyggt blev det! Så måste åka och handla massa mat .. haha.

 

Puss !


RSS 2.0