11.00

God morgon !
Hur är allt med er idag ? Med mig är det som igår och sitter hemma med mamma och pappa. Ska passa min lillebror idag och hans kompisar ;) blir roligt ! Får äntligen träffa mina taxar idag :)
Nu ska vi fixa lite här, hörs senare ! Puss !


Ångest

Fy f*n om man får säga det ! Mår skit om man ska klaga, konstiga drömmar så man bara vill gråta :( gör så ont .. Har även vart i kontakt med doktorn för att fråga om detta är normalt :/ och ja massa. Sovit 3 timmar nu och ska nog sova ett tag till så vi hörs :) puss


Fredag

Åh trött man är ! Men skönt att man vaknade iallafall :) va tvungen att ringa och väcka Micke för att han försov sig! -.- så nu ska jag gå upp och fixa mig och ta ut hundarna men sängen lockar mer hehe. Idag vet jag inte vad som händer, vill träna men får inte. Hör av mig sen puss


Tiden går

Nu har jag fått i mig medicinen och hoppas det inte händer något. Sover nog hos mamma ikväll för fick inte va själv och massa annat. Hoppas man får gå hem snart :)


Update

Mamma kom nyss förbi och åt lunch med mig :) om några timmar så är medicinen klar, hoppas bara att jag tål den nu när det inte är så mycket kvar! Hoppas jag får åka hem idag, är lite segt att bara sitta här och sega :( jaja, doktorn kommer väl hit med snart så får ta ett snack med honom :p


26 januari

Nu har man ätit frulle, tagit prover och gjort veckans läxa helt klart :) blir bara att läsa lite inför närvaro uppgiften ;) som jag hoppas jag klarar. Well nu ska vi se vad som händer, läser nog solo om ett tag. Blir kanske att träffa lite människor :) puss !


God morgon !

Hej !
Shit va trött jag var imorse, är inte klokt. Tog lång tid att gå till bussen med. Sitter nu i min sjukhus säng och väntar på att få mitt armband som man får om man ska bli inlagd. Efter det tänkte jag ta och göra läxan och läsa nya solo som jag köpte på vägen hit. Får se vad denna dag erbjuder .. Puss


hemma igen

Hemma igen nu efter en dag hos mamma. Nu blir det att städa,tvätta och plugga. Orkar inte :( men måste ju !
Puss !

Just nu

Nu äter vi kex choklad och kollar tv ;)


hotter than fire


En grej för flyg nördar

Det här är en as cool app som heter flight radar 24 heter det. Man ser alla plan i luften, vilken modell på planet och företaget och sträckan dom har åkt. Super coolt !


Hej igen !

Hej !
Länge sen jag skrev här ! Har hänt ganska mycket under den tiden jag inte har bloggat. Har börjat i nya skolan och nu håller jag på att plugga upp endel ämnen innan jag beger mig ut i jobb världen. Dock är det inte första gången har ju jobbat innan ;) Men men. Framtids planerna är väl till början av nästa år eller tidigare söka till flygvärdinne utbildningen och göra lite tester, hoppas man kommer med iallafall :)

Just nu sitter jag hemma hos mamma och umgås med min lillebror. Sov här i natt och har vart i min gamla skola idag för att lämna saker och säga hej då ! tråkigt var det för kommer sakna dom :( men man kan ju alltid titta förbi ;)
Om man ska börja göra läxan nu så att flygvärdinne drömmen blir sann fortare :)

Puss !


Sommar

Tjena mors !

Sitter här och lyssnar på musik och kollar sommarkläderna inför år. Blir nog ett rolig sommar men massa fina färger :)

I T G I R L


 Den här låten lyssnade jag mycket på när jag var i Grekland and i love it ! :D


Love it !


 Så snyggt med fjädrar i håret ! Bryter liksom lite i håret :) Fick två styckna utav min syster i julklapp från style by tyra ! Super snygga och bra !


Nu ska vår sakerna fram!

Nu är jag trött på julsakerna, eller var det förut iallafall när det inte var någon snö. Men nu är det ju snart dags att ta bort dom så tar denna dag till det :D Sen ikväll ska vi fixa lite :) Blir ingen träning idag förutom promenader, känner mig helt slut efter all träning. Men men .. Ska sätta igång nu med allting så det är klart till micke kommer hem :) yes, hörs senare !


Fråga

Tjenare gott folk ! Fick en fråga förut om hur länge jag har bloggat och det är 1 år och någonting på den här bloggen. Annars har jag haft några andra men inget seriöst :)

Stämmer det ?

Haha ! Vad tycker ni om detta ? :)


Tisdag morgon

Ledsen att uppdateringen inte är så bra just nu. Halv sover till och från och har ont i hela kroppen. Kan ju vara för att man tränade igår kväll ? Right ? ;) haha! Jaja om man ska fortsätta sova en stund till så hör jag av mig senare !
Loove !


Söndag

Hej !
Förlåt att jag inte skrev igår, men gick inte att komma in på min blogg igår. Tråkigt ..
Idag har det vart en lugn dag :) skönt ! Ska kolla tv nu ! Hörs senare


Whats makes you beutiful

God eftermiddag på er ! :D haha

Blev en slappar dag, har bara gått ut med hundarna idag sen har jag bara vilat och nu datorn. Ska snart iväg på middag hos min mor. Annars så händer det inget speciellt idag, bara en lugn och skön dag ! :)

Har ni också en slappar dag idag ? ;)


 jag som blond :)


I mitt vinterland

Hej !
Sovit gott ? Det har iallafall jag gjort :) har vart ute med hundarna och nu kollar jag på en film som började på 3 an. Får se om det är något att se :) idag vet jag inte vad som händer, känner för en slappar dag och kolla Massa filmer.
Puss


Hiss/Diss ?


All this way

Hallojsan !

Har ni haft en trevlig kväll ? Det har jag. Träffade Farmor och faster och hennes familj. Trevligt trevligt ! Sitter nu och lyssnar på music och sjunger med, hehe .. tänkte lägga mig och läsa strax fick låna några böcker utav min mor och jag är så fruktansvärt dålig på att läsa böcker, har hållt på med samma bok nu sen i juni. Det är jobbigt faktiskt för det verkar ju roligt :) jaja, hur som helst.

Hur ser er kväll ut idag ? :)

Puss !

Pink


 tror denna klänning kommer vara super poppis i sommar med ett par sky höga klackar och en hästsvans. vad tror ni ? ;)


Skulle ha varit på bloggen runt halv 9 tiden

Hej !
Nu är jag vaken och har gått ut på en prommis med taxarna. Wilda vill gå en längre tur men Lea är trött efter 2 meter så. Nu ska jag vakna till lite och sen dricka min proviva. Sen blir det hemfärd för oss och vi får se vad som händer när vi kommer hem.
Puss !


In the car

Hej !
Sitter nu i bilen med min familj och vi är snart framme. Ska in och handla lite på ica och det bara. Helt plötsligt började det snöa :o .. Skumt. Men men :p hörs senare !
Puss !


FRÅGESTUND

Ska ju till landet idag, kommer kanske inte kunna skriva eller svara på era kommentarer. Men tänkte såhär att vi kanske tar en frågestund medans jag är borta så svarar jag när jag kommer hem imorgon  ? :D Ni får fråga vad ni vill :)

Smink

Här är min sminkning idag. Blev en ganska enkel men den fungerar denna dag!





Färger

 

      Har kollat igenom h&m's sommarkatalog och tycker dom här två är riktigt snygga. Det blir ju iallafall en färg glad sommar med massa färger, iallafall enligt katalogen.  


Mr. J

God morgon !

Idag gick jag upp vid 7-8 tiden och var lagom pigg. Eftersom jag inte kunnat sova något inatt (tror mr. J Blund) hade stressigt inatt för att komma och göra mig trött. haha ..  När jag vaknade så gick jag ut med vovvisarna och sen så fixade jag en grej med några nycklar så nu kommer vi i vårt förråd osv. Nu ska jag fixa lite hemma sen till Centrum tror jag och fixa lite saker, sen hem och fixa mig inför våran resa som blir idag. Kommer ju hem imorgon så :) 

Hur ser er dag ut ? 

image description




 

Love it !

             (H&M)


Praire

avslutar med detta läppstift är från Make up store och heter "PRAIRE" super fin färg och absolut vår/sommar färgen i år. Jag kommer iallafall använda detta. Kostar runt 170 kr. 



Cause when i look in a mirror, i don't even recognize my self

Så mina vänner, nu är tvätten klar. puuh skönt ! Nu kan helgen få komma tycker jag ;) Ska strax gå och sova eftersom jag ska upp jätte tidigt imorgon och fixa en nyckel och fortsätta städa och sedan packa. Blir nog en runda i Centrum med innan jag packar.
Hörs senare eller imorgon

 
                  


Sockersöta


 Den här är från (MUS Hemsida) och heter "Anki" super söt till sommaren :)


Hemma ifrån Ikea

Hej !
Är nu hemma ifrån ikea och blev örngott i färgen svart, och ljusgrejer som går i färgen lila. Ser dock inte så bra pga min kamera. Har precis ätit köttbullar, mums. Har samtigt tvättstugan så måste springa fram och tillbaka suck .. 


Ni missar väl inte ..


 Den super romantiska filmen Hitch ikväll klockan 21.00 på 5 an ;)


Tips

Måste tipsa om denna fina ögonskugga ! Den är från make up store och heter (eyedust hot) kostar ca 135 skulle jag tro. Fin till både vardags och fest


Ikea och mera Ikea

Min syster frågade mig för en stund sedan fall om jag ville följa med till ikea. Tvekade lite först, men man kan ju aldrig få nog av ikea. Sen måste jag hem till städningen igen .. :/ måste kila nu
 



 Bilden är tagen precis just nu


Det bästa

Det bästa som hänt 2011

Micke och jag förlovade oss
Tillökning på hund sidan med lilla Lea
Har en fin lägenhet
Fått ha kvar mina nära och kära
Vart utomlands två gånger


Lilla Lea


Här är lilla Lea som valp


jag är vaken ..

Första dagen på riktigt länge som jag känner mig pigg efter att jag sovit flera timmar, oj kanske skulle ha börjat med godmorgon ! :D haha ..
Vaknade för 1 timme sen ungefär och ringde då min friend jojjo och vi pratade på ett tag och nu sitter jag framför datorn. Ska börja fixa mig snart för att se vad denna dagen erbjuder ;) Solade ju igår och längtar så MYCKET till sol & bad skulle vara så skönt nu så man slipper detta väder ..

image description
 Eller vad säger ni ? ;)


Bästa !


Tisdag

God morgon !
Vaknade nyss och är ganska pigg. Ska sätta på mig tränings kläderna och sen vidare ut till gymmet. Sen blir det nog en solning skulle jag tippa på :) hörs senare


Första inlägget i år

Hej !
Hoppas ni hade en bra nyårsafton ? Det hade iallafall jag :) toppen bra ! Nu börjar alla nyårs löften och man kan inte hålla dom, inte jag iallafall. Men jag ska fortsätta i samma stil med träning och allt. Det fungerar ju så :) skulle träna idag men vet inte hur det blir. Inte nog med att mina tränings skor är borta :@ aaargh ! Men dom kommer säkert fram snart ;) Well, om man ska ta tag i dagen nu.
Hörs senare !
Puss


RSS 2.0