vilket väder ?

Hur ska det sluta ? Hur mycket kan det regna egentligen ?  Jag vet snart inte vad jag ska göra ? det rinner nästan över i poolen och pool skyddet har liksom dykt ner i poolen och ligger längst ner och jag får inte upp det själv ! haha, bra man är ?

Nu har jag precis käkat och ska städa, snart ska vi ju flytta in :)

Puss !

kadnkdfnakdan

God morgon !

Vilket tråkigt väder ? usch ! Får väl bara vara hemma idag och städa och måste verkligen fortsätta packa ! Det är ju dags snart att flytta ! Men först blir det att käka frulle sen kolla våra bästa år !


Puss !


Tisdag

Tjenare !

Hoppas att allt är bra med er ? Med mig är det bara bra, mår sjukt bra nu faktiskt ! Känns som allt börjar bli iordning och allt kommer bli perfekt !

Igår så åkte vi och kollade soffa, och yes äntligen så hittade vi soffan som vi ville ha ! Den var jätte fin och bara helt perfekt om man nu kan säga så om en soffa ? haha. Sen åkte vi och åt, sen drog micke och jobbade så jag och resten utav hans familj som var med åkte till hans mormor, jätte mysigt ! Efter det så gick vi in på coop och handlade, sen efter det så åkte jag hem och såg på tv, sen kom micke hem och då kollade vi bara tv.

Nu sitter vi här och funderar på vad vi ska göra idag ? .. aja, någonting blir det iallfall tror jag.

Nu ska jag checka tv. Hörs sen !

Puss ! 
  


vaken ..

God morgon !

Vaknade hos älskling idag, jätte mysigt ! Han var tvungen att åka och jobba så vaknade för en liten stund sen utav att det hade hänt en sak med min lillebror så måste hem och kolla hur det är med honom, stackarn ! Måste bara vänta på bussen sen ska jag åka hem. Så kanske inte blir så mycket bloggande idag men ja ni får ha en bra dag !

Puss !

100717

Tjolahopp !

Hoppas att allt är bra med er ? Idag har jag bara städat och tagit det lugnt. Älsklings familj kom förbi för ett tag sen, det var trevligt. Just nu sitter jag här vid datorn och tänkte gå in och duscha och sen börja laga middag till min sötnos och hans syrra, ska bli mys ! Annars så vet jag inte vad som kommer hända idag, lägger upp lite bilder senare.

Puss !


förlåt igen ..

Förlåt igen för dålig uppdatering, men har varken hunnit eller haft ork för att skriva på bloggen, förlåt ! Kan ju bero på att det är sommar också att man har annat och göra, tyvärr.

Men hoppas ni har det bra iaf, ska försöka slänga in ett inlägg imorgon !

Puss !

min dag ..

Idag så vaknade man och var ganska så seg. Vi hade som sagt fest för pappa igår och det var faktiskt jätte roligt ! Idag var det ju så himla varmt så mickes mamma frågade om vi skulle med och bada så vi åkte med dom och solade och badade. Jätte mysigt ! Sen kom jag hem och fixade iordning mig för att kanske senare träffa micke. Men nu tänkte jag fortsätta med att fixa mig, sen skriver jag här igen.

Och tack för alla fina kommentarer som ni skriver !

Puss !

Paaartyy !

Hej !

Idag känns det som om det kommer bli en bra dag ! Idag kommer det nämligen bli fest för pappa. Som en slags överrasknings fest, så det kommer bli kul. Har nu hållt på och fixat hela morgonen är snart klar och sen blir det att fixa sig själv.

Nu måste jag gå, ha det bäst ! :) Puss !
                                                      



 Bjuder på den här !


anything she whants ..

Tjenare !

Igår var jag som sagt i farsta med älsklings familj, det var jätte mys ! sen drog vi hem till han och såg film, hade inte sett dom innan så var ju nästan tvungen att se dom .. haha.

Just nu så ligger jag i min säng och lyssnar på lite music. Satt nyss och kollade film med familjen sen kom älskling hit och skulle prata sen åkte han igen. Får se om jag ser han mer idag, men annars blir det en annan dag.

 
 inte världens finaste bild, men ah.


Förlåt ..

Förlåt ! För en dålig uppdatering, men man kan säga att jag tog lite ledigt från bloggen och drog iväg på semester med min pojkvän och hans familj. Hade det jätte bra, en toppen vecka ! Det blev mycket ullared där man handlade jätte mycket saker, sen blev det liseberg också !

Just nu så sitter jag och väntar på att dra till farsta. Hör av mig senare.

Puss !

RSS 2.0