Så kan det gå ...

Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig idag. Jag skulle åkt och gjort en sak men jag fega ur som vanligt, haha ! Får väl passa på en annan gång då. Idag så har jag vart i centrum och fick med mig ett linne hem och lite smycken. Efter centrum så drog jag till sjukhuset och efter det så var jag på min lillebrors avslutning och dom hade någon "musikal" haha, så söta var dom ! Sen var det bara hem och plugga, och umgås med familjen.

Just nu så lyssnar jag på music och kollar på tv, inte så mycket att göra just nu. Tänkte sova snart kanske ? men känns för tidigt.

Puss !

God morgon !

God Morgon ..

Hoppas att allt är bra med er ? Idag är jag hemma från skolan känner mig lite hängig, får bli skolan imorgon istället om  jag nu känner mig bättre. Kom precis ut ur duschen och nu håller jag på att fixa mig, ska sen ska jag iväg på en grej.

Men det får ni veta sen om det nu blir av :)

Puss !


plugg ..

Hej hopp !

Nu sitter jag och pluggar, har massa uppgifter och arbeten som jag inte har lämnat in än. Men jag har gjort några arbeten idag så tänkte sluta med pluggandet snart ! haha.

Idag har jag städat hela mitt rum och fixat lite här hemma, sen har vi även kollat resor så vi får se om det blir av. Senare så vet jag inte vad som händer,Ibland kan det vara roligt att plugga ? Hell nooo !


Här igen, ..

Blev ingen mat för min del, är inte så hungrig. Ska städa mitt rum nu också, sen blir det även plugg för min del. Snart är man ledig och då kan man ta det lugnt :)

Puss !

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0