Fredag morgon

God morgon kära ni !
Trött och frusen är man just nu och vi ska strax gå upp för att fixa oss. Sen blir det skäris med Jojjo och Micke. blir nog inte där så jätte länge för ska fixa lite saker sen inför nyår ;) nu måste ja kila ! Puss !


Skärholmen med mitt folk

God kväll !
Idag har jag tagit provet, vart i skäris med jojjo, Micke och min bror Oscar. Var trevligt men hittade dock ingenting :( ska dit imorgon för att fixa några saker. Avslutade med en lunch på mc donalds i Älvsjö, var gott! Sen när vi kom hem så spelade vi gta och det är så sjukt roligt ! Sen har vi tvättat och det är inte lika roligt dock :/ men men. Nu har jag lite hemma spa här och kollar på Sex and the city.
Puss


Jul och nu film

Hej !
Hoppas ni haft en toppen dag och en underbar jul ? Det har jag iallafall haft ! Och super fina julklappar fick jag med ;)
Idag så började dagen med att man vaknar av stormen som kom hit men just nu är det lugnt här. Sen blev det att duscha och fixa sig och sen hämtade vi Emma och Mattias som följde med till Farsta, hittade dock ingenting tycker det är så jobbigt med mycket folk som trängs och det. Men dom har så mycket fint inne på mus och ska snart fylla på mitt smink förråd och då ska jag handla mitt smink där. Dom har verkligen bra smink och till alla tillfällen. Men efter någon timme så åkte vi till net o net och köpte en ny tv till sovrummet och just nu visas det skrek
Hur har er dag vart ?
Puss !


god kväll !

Är inte ett dugg bättre med min voice. Kan knappt prata ! var iallafall på vårdcentralen idag för min doktor bad mig kolla vad som hänt. men han som var "doktor" var ingen riktig läkare, blir bara arg när jag nämner det. ska sova strax, är helt slut !

Snacka om att man är heeees idag !

God morgon kära ni ! Idag vaknade jag av att mamma ringde och sa att oscar var påväg till mig :) Men fick nästan inte fram något när jag pratade. Är så hes så att det inte är klokt ! Har frusit i flera dagar och nu kom det här ? Men det kommer ju gå över kan man hoppas på ! Jag och lillebror sitter och väntar tills mamma jobbat klart och då ska vi till sjukhuset och ta prover och lite sånt. Sen mot kvällen ska jag färga mitt hår igen ;) tror det blir så iallafall. Nu ska jag fixa lite saker :) Puss !

Vill ha !

Så super söt klänning, love it !


Helt oootroligt !

Jag letar efter mina tights för det är det jag har tänkte att ha på mig idag och någon mysig tröja eftersom det är så kallt ute ! Men alla tights jag hittar är dom med hål i som mina kära hundar har bitit sönder :( buuh ! Nu måste jag fortsätta och fixa resten sen drar jag iväg.

image description


Värmen !

Åh, jag vill till vääärmen nu ! Orkar inte med kylan utan vill tillbaka till sol och bad! Vi har pratat om en resa om nästa år i september kanske. Behöver ju det dvs. Får nästan frossa när jag tänker på det.
Men idag är jag uppe väldigt tidigt, inte likt mig. Men ska på min brors avslutning och sen ska vi nog åka någonstans. Lagom huvudvärk har man med, men men.
Hoppas ni får en toppen dag !


Hos mor

Hej !
Snön ligger fint på gator och torg ;)
Och fint är det med :)
Idag var jag på sjukhuset, trist att behöva säga att jag inte tål min medicin utav fick världens allergi chock och fick avsluta behandlingen. Så nu ska dom leta efter en ny och dom kommer jag bli inlagd några dagar. Vi får se hur det blir


Snöiga måndag

Hej !
Äntligen har snön kommit så man kanske kan få lite jul känsla nu, tack ? :)

Idag ska jag iväg och får hoppas att bussarna går som dom ska .. Men nu ska jag skynda mig iväg. Blir vinterjackan idag och stövlar.
Hörs senare, juste ! Ska svara på det ni skrivit senare ;) så håll ut !
Pussar !


Lördag

Oj då .. Inte uppdaterat på ett tag ! Men kan berätta om min dag ?
Började med att Mickes pappa hämtade oss och lämnade mig hos mamma. Där hon och jag åkte och handlade och kollade idol i centrum. Trodde dock Robin skulle vara där men nej .. Sen kom vi hem och skulle fixa granen! Micke skar sig på tummen och vi fick åka till sjukhuset. Sen fort hem och skulle på middag hos mickes faster, super trevligt ! Slutade med ett besök hos mamma och nu har vi klätt granen och bakat.
Hör av mig mer imorgon :)
Puss !


Det regnar i Sthlm

Hej !
Idag vaknade man utav regnet. Det ska ju snöa, det är ju jul snart. Ska strax hoppa in i duschen och fixa mig. Sen ska jag till mamma. Micke är på kryssning med jobbet och han kommer hem ikväll.
Hör av mig senare !


Min dag

Ja, nu var det dags att berätta om min dag.
Ni vet ju att jag var på sjukhuset och kollade min hand och tog prover. När vi kom dit efter att ha sprungit igenom sjukhuset, så var det ingen där som kunde kolla min hand. Men hittade en sköterska som kollade och hon tyckte allt såg okej ut. Så får ta min medicin nu på måndag och det känns toppen ! Efter sjukhuset så åkte jag och mamma hem till henne för att fixa en julklapp. Kan inte säga till vem för vet att dom i familjen läser det här. Men det blev iallafall toppen!
Efter en stund kom Micke och hämtade mig och vi lämnade en sak till mickes mamma. Där hans syster Camilla följde med hem. Dom bjöd även på donken och jag åt en mc chicken junior, tål nästan ingenting där. Sen gick vi hem och kollade tv och pratade!
Skjutsade hem henne och sen åkte vi hem. Kollade sex and the city like always ;) ska nu sova. Det här inlägget blev låååångt hör av mig imorgon kära ni !
Sov gott !

Kläderna jag har på mig idag är ifrån :
Jeans - veromoda
Tröja - h&m ps. Super skön !


God morgon

Hej !
Hoppas allt är bra med er ? Jag är precis påväg till bussen som ska ta mig till sjukhuset och kolla min hand.
Såhär ser jag ut idag :


Är verkligen allt "Elektropop" ?

Sitter nu här och var tvungen att lyssna på "Elektropop" låten. Den sätter sig verkligen i huvudet (a)


pics

image description

 


?

Idag är min dag ett frågetecken. Ingen aning om vad som sker, eller kommer hända idag. Vet inte om micke ska jobba länge, eller om han kommer tidigt. I dont know ..

Snart är det dags att ta bort mitt bandage så jag kan träna igen, och allt känns som vanligt :) längtar !

Puss !

Natti

Ska skriva ett sista inlägg för idag och det är ett god natt inlägg ! Sov gott kära läsare så hörs vi imorgon ! Avslutar med en bild som passar in i inlägget ;)
Puss & god natt !


Helgen som vart

Hellu !
Helgen har vart lugn, spenderats hemma och var på middag hos mamma igår :) och sen har vi bara tagit det lugnt. Hur har er helg vart ? Och skriv gärna om jag ska förbättra något på bloggen ! Vore jätte snällt om ni sa något :)
Pussen !


Han som skulle ha vunnit !


Idol finalen ..

God kväll mina kära vänner !
Hoppas allt är bra med er ? Dock har jag fortfarande lock för örat och hör därför ingenting.
Nu till något helt annat. Idol, idol och åter idol. Ja ni vet säkert vid det här lagret att Amanda vann hela idol. Hon är jätte duktig men jag tycker att Robin skulle ha vunnit. Men som i dom äldre programmen utav idol Så har den som kommer 2a alltid gått längre, så hoppas på det. Men Amanda är bra hon med :)
Nu ligger jag i sängen med taxarna och ska så småning om sova. Imorgon vet jag inte vad som händer utan att det blir middag på kvällen ;)
Juste ! Jag kom in på skolan!! Jag ska börja plugga till socionom eller psykolog vi får se. Högst drömmen är ju att vara en flygvärdinna. Men men ..
Hörs mer imorgon sötisar !
Puss !


I like it


 
 Den här låten lyssnade jag hela tiden på när jag låg på stranden i Grekland !


Laga

God morgon !

Mår inte alls bättre idag, men tar väl ett tag. Sitter nu och mailar till lite folk ang min skola och lyssnar på musik. Ska strax börja fixa smeten till pannkakorna vi ska äta ikväll ;)
Nu ska jag kila !
Pussen !

Vem vinner ?


IMORGON ÄR DET FINAL !



Vem tror ni vinner ? ;)

                                                                                                                 (Bild : Google)


Några timmar senare och något tröttare

Hann städa lite iallafall, maten blev tacos och det är ju så himla gott ! Tröttnar aldrig på det, är det möjligt att någon gör det ? Tror inte det ..
Well, åkte till vårdcentralen för ville veta vad som hänt med mitt öra och huvud. Var öron inflammation och bihåle inflammation. Åkte till det apotek som var öppet och det var ju i stan såklart, så nu har jag fått massa mediciner för det här och hoppas att jag kan börja höra igen på mitt öra. Nu ska jag nog fixa mig och sova eller så väntar jag tills sex in the city slutar och lägger mig sen. Nå vi får se hur det blir.
Hör av mig imorgon !
Pussen !


Aj mitt öra !

Hoppas allt är bra med er ? Jag vet inte vad som hänt med mitt öra, hade jätte ont i det för några dagar sen och nu hör jag ingenting :( hm, undrar va det kan va. Nu är planen att röja undan saker tills Micke kommer hem och sen laga middag, vet dock inte vad än.
Det stod att det ska snöa idag men vart är snön ? Kan den inte komma hit ? ;)
Hm det är väl dags att ta tag i städandet hörs sen !
Pussen !


Vovvar

image description
Mina fina hundar !


Home

Shit vilken dag !
Mamma ringde ju på imorse som sagt och vi gick till tandläkaren, besikta bilen och sen for vi till Farsta, Huddinge och Farsta igen. Juste ! Köpte ett "vuxen" halsband idag till Lea samma som wilda har så nu glittrar dom båda ;)
Puss !


Morning

Tjenis !
Vaknade utav att mamma ringde på dörren och hundarna började skälla ! Hon hade ringt mig massa ggr men jag märkte ju inte det. Vi ska först till djävulens assistent = tandläkarn, sen kanske lägga om mitt bandage, fixa bilen sen blir det kanske Farsta som gäller för oss.
Puss !


We found love

Tjena !
Har haft en toppen dag ! Har spenderats med mina vänner och haft det toppen ! Sen åkte vi till mamma och hon hade bakat lussebullar till oss ;) snällt ! Nu kollar vi Beck och sen får vi se vad som händer.
Puss !


Upp och hoppa

Nu ska jag gå upp för att fixa mig inför dagen. Har haft mardrömmar hela natten och det beror nog på att det har hänt massa och äter mediciner. Idag är det 2 advent och det firas först med vänner sen blir det med min pöjk.
Over and out !


Middag

Tjena !
Har ätit en jätte god middag och nu ska vi se film, vet dock inte vilken det blir. Imorgon ska jag träffa tjejerna ;) blir roligt !
Puss !


Storm i Stockholm

Hemma nu efter en regnig och stormig dag ! Helt sjukt :o har vart i Farsta idag med Micke och jag köpte ett par byxor och Micke en tröja ;) visar sen! Ska på middag hos mickes far. Mysigt, taxarna är redan där och väntar på oss så ska fixa mig nu.
Puss !


Sitter hos mor

Har nu ätit middag hos mamma och det blev julmat :) mums ! Sitter här och äter ost nu ska väl snart bege oss hem och kolla Sally :)
Puss !


Går inte så bra att sitta vid datorn

Hej ! Gick inte så bra att sitta vid datorn innan se började snurra ! Jag mår inte så bra efter operationen, har svårt med allt te.x gå ut med vovvarna med en hand och massa annat. Men försöker !
Visar nu hur min hand ser ut ..


Tillbaka !

Hej !
Är som sagt tillbaka nu efter min "paus". Hänt så mycket, just nu sitter jag här ny opererad :/ går inte så bra att skriva på datorn gör ett försök på min iphone snart ;)

RSS 2.0