22 Juli

Idag har jag och micke vart förlovade i en månad. För en månad gick vi upp för det där berget där vi förlovade oss, haha. Trött man var efter att ha gått upp hela vägen :O Men är glad att jag gjorde det, men fortfarande trött i benen ;) ..

Sitter nu hos mamma och ska snart grilla, om 3 dagar har jag min plutt hos mig.

Puss !

Fredag !

Nu har dom kommit hem och vi har sovit hemma inatt. Hörde ni ovädret imorse ? Shit vaknade utav regnet och åskan. Har vart och handlat idag igen, och nu sitter jag hemma hos mamma. Vi ska grilla, sen kommer micke och hämtar mig efter jobbet.

Puss !

Home

Så nu har vi besiktat bilen och vart och handlat  lite till valpen. Nu ska vi hem och fixa hemma inför den, så mysigt !




Regnet öser ner

Regnet det bara öser ner .. Ja, nu är väl sommarn över och börjar med regn istället ? Svensk sommar. Men ska inte klaga, har haft väldigt fint väder också :) Idag står det massa på schemat. Ska besikta bilen, handla, fixa hemma inför valpen, fixa poolen. Ja, det blir roligt med lite shopping ! :D

Haha, idag så satt jag i telefon kö och då när jag ÄNTLIGEN kom fram så var det helt onödigt att jag suttit i den dära telefon kön utan hade allt hemma redan .. suck !


Puss & Kram !

Hard work !

Snart börjar skolan igen, eller snart och snart ? Det är över en månad kvar ! Så det är låångt kvar ! :D Ska någon dag köpa mig ett par nya tränings skor. Har tappat mina och har sprungit i mina tyg skor men det är inte bra för fötterna och det så måste ha ett par nya.

Puss !

Det är så vi gör det här i sthlm

Idag kom H&M katalogen ner i brevlådan, yes ! Äntligen fick man se vad det är som gäller i höst ;)


Fix dag

Idag har det inte hänt så mycket, ni vet det dära vanliga ? Kom iallafall precis ut ur duschen och ska börja fixa smeten till våfflorna som ska ätas sen när micke kommer hem. Har fixat korgen idag till valpen och tvättat lite, har även vart hemma och fixat lite. Så imorgon ska vi fixa hemma hos oss inför valpen och åka och handla lite :) Ska bli mys !

Vad har ni haft för er idag ?

Vilka bloggar besöker ni ?

Vilka bloggar besöker ni mest ?


olika




Fixar

Vaknade precis måste ha somnat eller något .. haha. Ska strax börja göra middag och det blir pizza :D vad hittar ni på ? :D

Välkommen in


Vad tror ni ?

En fråga, vad tror ni blir modernt i höst ?


Tisdag

Jag lever - Jag lovar !

Har bara varit allmänt trött och seg och inte orkat skriva så mycket just nu. Vet inte varför, det har bara hänt mycket så man har blivit lite off. Men men, idag är det tisdag och älskling jobbar så sitter här själv med alla taxarna. Snart får vi en till hund, lilla lea. Ska bli så roligt och för wilda att få ha en kompis hemma också :) Just nu kollar jag på Gossip Girl och har precis ätit lunch. Micke kom hem med lunch så vi åt tillsammans sen drog han till jobbet igen.

Puss !

Mat

Nu har vi kollat sommarkrysset och det var väl bra, haha .. Har inte så mycket att säga om det faktiskt. Ska nu fixa te och macka sen ska jag väl sova. Är så sjuukt trött ! Förstår inte.







Puss !


Nytt

Juste, har en rolig sak att säga ! Snart ska wilda få ett litet syskon, hehe (a) Nej men hon behöver en kompis och det känns väldigt bra. Hon ska heta Lea !

Puss !

Haven Stay


 Ny låt med Takida, så bra!


Just nu !


Bestämt

Idag har jag kollat film exakt hela dagen lång, och då menar jag verkligen hela dagen ! Vart dåligt väder så det passade ju bra med film right ? Nu har älskling precis grillat och vi väntar på att potatisgratängen ska bli klar så vi kan äta och sedan se sommarkrysset tror jag det blir. Min favvo var med förra gången och det var ju synd att jag inte såg det då, men går ju alltid att se sen !

Har bestämt mig för att fortsätta blogga här.

Puss !


Morgon

Nu är jag tillbaka och tänkte börja blogga här igen, kom på att det här är mer jag.

God morgon !
Vaknade för en stund sedan men låg kvar i sängen och kollade tv och mös med taxarna. Nu håller jag på att fixa lunch och sedan ska jag hem och hämta lite stuffs. Dåligt väder är det iallafall idag så det kommer börja regna när som helst .. suck !

NY BLOGG !

tänkte testa :  hannasofiajohansson.myshowroom.se LÄÄÄS GÄRNA !

OLD PICS


MIN DAG

Middagen skulle blivit pasta gratäng men blev donken istället, har inte ätit det sen vi kom hem ifrån norrland. Mums var det ! Nu kollar vi tv och ska se film runt nio tiden. Vad har annars hänt idag då ? Naj, inte så mycket faktiskt.

Vad har ni haft för er ?

Yeah

Så nu sitter man hemma och läkarbesöket gick finemang ! ;) Ska nu packa ihop lite här hemma för att sedan bege mig vidare. Idag är det som sagt fredag och inte någon kan väl ha missat det ? :O inte jag iallafall. Får se vad som händer ikväll, känns bara som om det kommer bli en mys dag idag.

 

Puss !


Night

Nu har vi ätit gott och kollat på tv. Marie och Camilla kom förbi en sväng och vi pratade och tog det lugnt ! Nu har jag fixat mig och ska strax gå och kolla tv i sängen. Ska bli skönt att sova, men sen imorgon blir det att gå till doktorn och sedan sola om det blir sol ? (a) .. I hope so.

God natt och sov sött !

Svarar

Fick den här frågan nu utav en läsare och tänkte svara på den nu.

är lite sen med att ställa en fråga men jag hoppas att du svarar på den ändå :)

bor du med din mamma och pappa? är du och din pojkvän förlovade??

tacksam för svar :D

Svar :
Jag bor inte med min mamma och pappa utan med min pojkvän och vår hund wilda. Och ja det stämmer bra det, vi är förlovade :)


Hemma

Hej !

Nu är jag hemma igen efter ett tag i skärgården ! Haft det super skönt och är jätte glad för alla era kommentarer jag fått ! Så söta !

Gulligt

din älskling om today:

Du sover jag sitter på min mobil de ja känner för dig är obeskrivligt, jag älskar dig enormt, de är du som får mig att känna mig speciell, de är du som får mig ifrån ledsen till lycklig, de är du helt enkelt som får mig känna mig levande, det är obeskrivligt att berätta eller skriva ner exakt hur jag känner för dig. Men det jag kan skriva är att jag älskar dig mest av allt och att jag älskar att det är du och jag :-) älskar dig / din älskling Mikael <3


Fick det här på bloggen när jag vaknade imorse, gulligt utav han <3


Onsdag

Ta tag i bloggandet igen ? Ja, kanske det. Tycker det är roligt att kunna dela med mig utav min vardag till er.

Idag ska jag träna, awesome ! Så skönt är det när man har gjort det :D Kommer typ bli träningsberoende om man nu inte är det redan, haha. Sen ska vi fixa hemma för imorgon drar vi iväg på kryssning ! Så skönt :) Men det är bara över dagen så kommer ju hem sen.

Vad vill ni se mer utav i bloggen ?

 

Puss !


today

Hellu kära läsare ! <3

Idag har jag vart och tränat och gjort massa viktiga saker :) Imorgon bär det av till gymmet då med och på torsdag blir det kryssning ! :D Ska bli så roligt och skönt att komma iväg, och det behöver man nu !

 

Vad har ni för er ?

 

Puss !


<3

Är ni någon mer ni vill veta om mig ? :)




Pics


Planer

God morgon !

Tråkigt väder det är här hemma ? Eller vad tycker ni ? Ska snart bege mig ut på en prommis och senare blir det väl att åka och gymmet och träna ! :D Men först ska jag äta frukost så huuungrig ! Imorgon väntas det tyvärr tandläkare och Torsdag blev det kryssning, ska bli roligt att komma bort ett tag!

I ett inlägg som jag skrev för några dagar sen med att man hade alltid någon att prata med när man var yngre - och min kommetar till det är nu att Det är nu man märker vilka som är dom riktiga vännerna !


Frågestunden är avslutad !

Hur gammal är du?

Svar : Jag är 19 men fyller 20 senare i år.


Varför började du blogga?

Svar : Jag började blogga för att kunna dela med mig utav det som händer i mitt liv så folk kunde läsa om det, samt att kunna se tillbaka !


Har du några syskon?

Svar : Ja, jag har en lillasyster och en lillebror

Vad har du för sommarplaner resten av sommaren? :)

Svar : Jag ska åka ut med mina föräldrars båt, kryssning och sedan blir det väl bara att vara hemma och ta dagarna som det kommer !


Brukar du shoppa mtk?<3

Svar : Hm, det beror på. Eller ja, men oftast i olika perioder. Älskar att handla ! :D


Vad tycker du om ketchup? Gott eller inte?

Svar : Haha, tycker den här frågan var sjukt rolig ! Om jag gillar ketchup ? Ja, det kan man säga att jag gör. Jag älskar typ ketchup har det på tacos och allt möjligt ! :D


har du några djur? :)

Svar : Har 1 hund (Wilda) Och sen har vi ett akvarium hemma med massa fiskar :)


Kronjuvelerna

 

Såg denna film idag och jag vet inte vad jag ska säga om den, haha. Man kan ju inte hålla sig för skratt när Björn Gustafsson är med ! Men filmen var helt okej, fast hade trott att den var bättre !


Tack alla ni !

tack mina söta läsare för alla snälla kommentarer ! Ledsen att jag fortfarande inte har skrivit något idag. Men kom nyss hem ifrån en bio och såg kronjuvelerna :) Men imorgon blir det bättre ! :D

Thats my life

Frågestunden håller på ett tag till :) har inte hunnit svara på era kommentarer men gör det imorgon :D Har hänt ganska mycket nu så jag har inte hunnit eller orkat :( men tur att jag har min fina familj och pojkvän som orkar med allt <3

 

Puss !


Frågestund

God morgon solstrålar !

Idag är det verkligen knasigt väder .. Varmt men molningt ? Ska snart bege mig och träna och sedan får jag se vad som händer. Tänkte ha en frågestund nu :) Så passa på att fråga vad ni vill ! Svarar på frågorna ikväll :D

 

FRÅGESTUND !


GRILLNING !

Sitter hemma hos mami och ska snart äta middag :) Vad har ni haft för er idag ? Berättar mer om min dag senare.

Puss !

Sällis

Nu ska jag göra min lilla vovve sällis och gå och lägga mig. Som sagt, upp tidigt ! Hörs under morgondagen :)

 

Puss !


du är mitt allt !

Jag älskar dig så otroligt mycket ! Du och jag genom allt, du är min bästa vän och mitt allt ! Jag älskar dig !

Ni bestämmer

Nu ska jag sova. Ska upp jätte tidigt och åka iväg och göra en sak .. alltså typ upp om 5 timmar .. :( haha. Senare blire nog gym :D awesome !

Tänkte fråga er vad ni vill att jag ska göra, mer videoinlägg, fler inlägg eller något ? its up to you !


last summer


Ta vara på tiden

Det här sommarlovet ska jag verkligen ta vara på allting som händer. Inte stressa utan sova ut och träna och bara ta hand om mig och min familj. Ska verkligen bli skönt :)

 

Puss !


Out

Nu ska vi ut på en prommis :) Ska bli skönt nu när det inte är så varmt ute hoppas jag (a) Men hör av mig senare :)

 

Puss !


IFD


Hur jag gör det

1. Är en rengörning/vatten så man får bort smink osv.
2.Aqua Sensation är den bästa ta bort smink grej ever !
3. Är en natt kräm från Acos serie och använder den ibland.
4.Är en dag kräm från Acos serie och använder den varje morgon.
5. Är också en natt kräm som jag använder varje kväll.
6. Aqua från nivea och använder den under ögonen för att inte få mörka ringar under ögonen.

Rengörning

Jag kan visa er hur jag sminkar mig imorgon om det är okej med er ? :) Men tänkte lägga upp en bild på rengörningen hur det fungerar :)
Puss !

me right now


SMINK

Fick en fråga förut om hur jag sminkar mig, tänkte ta upp det senare fall ni ville det  ? :)

middag

Middag - check !

Nu vet jag dock inte vad jag ska göra, ska nog gå ut på en prommis. Sen är det dirty dancing ikväll, och den är ju så bra ! Så blir nog movie time sen :)

 

Puss !

 

 


its up to you ..


måste skriva av mig ..

Förut när man var yngre så hade man alltid någon att prata med och kunde säga allt. Nu vet jag att jag har det men man träffas inte lika ofta och det blir inte samma sak liksom som förut .. Känner ni också så ?

Gym

Var imorse hos doktorn och efter det så åkte jag hem till mamma och drog vidare till länna och kollade runt där :) handlade även mat också. Sen kom vi hem till mamma och åt lunch och nu kom vi precis hem, hann med en runda i centrum också :)

Ska snart börja laga middag och blir fläskfilé gratäng med potatisgratäng och sallad :) Imorgon ska jag btw till gymmet tror jag, awesome ! :D Bra att komma igång igen :)

 

Puss !


Svar på tal

By the way ! Jag kom på att jag inte har tagit nya fräscha bilder till bloggen på ett bra tag ! Kanske blir några idag ? who knows ? ;)

Fråga : Tycker ni att jag ska fortsätta blogga och om vad eller ska jag sluta helt ?


awesome

Friday ! så himla awesome ! :D Ska nu iväg till doktorn och sen får vi se hur det blir. Dåligt väder är det iallafall och det känns ganska skönt med moln idag eftersom det har vart så himla varmt dom dagarna som har varit !

 

Vad ska ni hitta på idag ?

Puss !


RSS 2.0