till skolan ..

Haha, blev inget inlägg igår .. Kan ju inte alls bero på att jag typ satt och spela sönder the sims :$ .. men roligt var det iallafall.

Idag ska jag till skolan och prata med lärarna och även hämta lite saker så jag kan fortsätta göra läxor hemma. Ska bli roligt att träffa alla <3 men kommer inte vara kvar i skolan så länge. Så nu ska jag fixa mig och senare så drar jag dit.

Hör av mig senare !

Puss !

uuuuuuuut

Nu ska vi ut och hyra film !

Puss !


Min dag

Hoppas er dag har varit bra ? Min har vart bra. Har hunnit gjort lite läxa, fixa lite hemma och bara tagit det lugnt. Skulle ha tränat med Evelina idag, men förlåt gumman, får ta det en annan dag. Ska strax börja laga mat, blir kyckling tacos till mig och vanlig tacos till älskling. Så har lite att fixa nu :) Tänkte lägga upp dagens "outfit" har inte gjort det så många gånger men det är bara att börja, hehe ..

 


God morgon !

God morgon :)

Hoppas att allt är bra med er ? Är sjukt trött, känns som om jag alltid gnäller över något ?! Men jag har fått något fel, haha kan verkligen inte sova, har vart så nu ett tag. Men men, thats life ..

Hur som helst, idag så ska jag fixa lite hemma och även plugga tror jag. Träna också tror jag, men jag vet inte om jag orkar för känner mig sådär. Annars får jag försöka ta det en annan dag.

Nu ska jag äta frukost och sen gå ut med lilla wildis, ni får ha det så bra ! 
Puss !
 


PS ! Bilden är från i sommras ..


...

 
 Nu ska jag lägga mig och sova ett tag tror jag, hehe ..
Hörs !


ny design

Hej !

Sitter och kollar one tree hill nu och den serien är verkligen bra ! Har kollat på den flera år och kan fortsätta kolla många år till om det ska vara så. Har även fixat en ny design här på bloggen, den fungerar !

Idag så har jag fixat här hemma, sen kom Sanna och Lisa förbi och vi hade det mysigt ! Jätte roligt :)

Puss !

lördag

Hej !

Kom precis hemifrån centrum, hehe .. Köpte lite mat grejor och lite sånt. Nu ska jag fixa i vår nya lägenhet och det ska bli roligt :) Senare kommer sanna och lisa på besök ! Så tänkte baka ihop något .. sockerkaka blir det nog.

Puss !

Tar en paus från flyttkartongerna ..

Tar som sagt en paus från kartongerna .. SKÖNT !

vad har ni för er ? Jag packar och packar .. snart är det över.

Snart ska vi gå ut och möta älskling som slutat jobbet. Men det är om ett långt tag. Hinner packa lite mer.

Jojjo ! När du läser det här så tycker jag att du kan ta och komma hem !

Nej men ärligt. Jag saknar dig så himla mycket. Du kan inte förstå .. Men snart är du hemma igen och då ska vi träffas ! Och tack för julklappen, hur sööt som helst ! Är jätte glad ! :D  och jag hoppas du kommer ihåg lite svenska iallfall när du kommer hem, för jag kan inte engelska alls. Men det är klart att du fortfarande kommer ihåg, haha. Saknar dig massor !

Puss !


Lördag

Idag vaknade vi jätte sent ! och älskling drog till jobbet på direkten efter vi vaknat. Vaknade runt 11.10 sent sent .. 

Idag ska jag fortsätta med packningen och sen så ska jag hem till mamma och hämta lite saker som jag har glömt där. Vi flyttar ju som sagt nu under veckan, så det är snart :)

En jätte läskig sak som hände nyss var att någon försökte komma in i lägenheten och den personen ville verkligen in. Vet inte vem det var för när jag kollade så var den personen borta. Men wilda blev helt galen ! ..

Men nu måste jag fortsätta ..

Puss !

RSS 2.0