söndag

Hej !

Hoppas att allt är bra med er ? Med mig är det bara bra. Lite trött bara .. Ska snart åka och göra naglar ! Ska bli jätte skönt att ha som man hade förut igen ! Lägger in bilder sen !

Puss !

Fredag !

Nu är man färdig fixad och ska strax gå till bussen. Hoppas att ni får en bra fredag och jag kommer höra av mig sen !

Puss !


 Wilda och jag !


Nu drar jag ...

Hellu !

Vaknade runt kl 6 ? :O kunde inte somna om. Nu är jag hur trött som helst och ska snart hoppa in i duschen. Ska iväg på lite ärenden idag och sen ikväll så ska min lillebror sova hos oss. Lägger in en bild sen kanske när jag är klar :)

Puss !


nananana ..

Hej !

Är fortfarande sjuk, blir aldrig bättre ? .. Ska äta frukost sen plocka undan lite tänkte jag, sen blir det ett långt varmt bad och fixa naglarna.

Sen ska jag hem till mamma för att göra en sak, sen ska jag hem och kolla idol och bara vara med min älskling !
S e n m å s t e j a g n o g p l u g g a l i t e o c k s å ..

Puss !


sötnos !


Var tvungen att lägga in på vår sötnos, Wilda !


sjuk !

Usch, hatar att vara sjuk. Blir alltid så när skolan börjar .. Har bara vart hemma och vilat idag och ska nog sova snart, vet inte om jag blir hemma imorgon också. Tänkte ta ett bad sen gå och lägga mig. Men först idol :)

Puss !

Somebody To Love ..

Nu kom jag precis in har vart ute med lilla wilda, alltså vad kallt det har blivit ute ! Det är för kallt, nu längtar man bort till något varmt ställe !
 
Sitter och lyssnar på Justin biebers låt "Somebody To Love" en jätte bra låt ! Juste, fick ett jätte fint halsband utav mamma idag till wilda alltså, ett svart med glitter stenar i, hur sött som helst !
Puss !



söndag !

Hej !

Tänkte berätta för er vad som har hänt den senaste tiden :)

Igår så var jag hur trött som helst så sov till 11 och det var så skönt att sova ut. Sen så skulle jag träffa josse, sanna och jojjo så vi möttes på kvarnbergsplan och skulle äta men tog med det upp till mig. Det var hur gott som helst för hade varit sugen på pizza i flera dagar. Sen så ringde älskling och frågade om vi ville äta hos hans mamma och det gjorde vi, det var jätte mysigt ! Vi åt och kollade på tv, och det var jätte kul att träffa dom igen för det var jätte länge sen !

Idag så vaknade jag och var sugen på pizza igen så jag, micke och wilda gick ner och då tog vi med mat hem. Sen mötte jag upp mamma,pappa och lillebror för vi skulle rösta. Sen gick jag hem, så nu är jag hemma och ligger och kollar på tv :) jätte skönt !

Puss !

home ..

Hej !

Hoppas att allt är bra med mina bloggläsare ? :) Just nu så sitter jag här och vilar med min lilla vovve i soffan. Ska snart gå till skolan för att hämta lite böcker eftersom jag ska vara hemma från skolan i 3 dagar nu. Så man ska väl se till att göra lite nytta nu på dagarna när man är hemma. Hör av mig sen !

Puss !

vad det blåser !

Hej !

Hoppas att allt är bra med er ? Förlåt det har hänt så mycket just nu och hari nte haft något internet, men nu har jag det igen ! whohoo !

Jag har börjat skolan igen och har ett jätte bra schema och det var jätte roligt att träffa alla igen ! Just nu sitter jag och kollar tv med min sötnos wilda medans älsking är och jobbar. Men shit vad det blåser ute, nästan så att fönstret går sönder ! låter så mycket !

Puss !


RSS 2.0